LinkedIn 2017-04-06T11:42:09+00:00

Adestia på LinkedIn

  LinkedIn Company Updates

 • 7 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Vi är glada och stolta över våra kunder och de fina ord de ger oss!

 • 13 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Är ni trötta på långa och komplicerade printavtal? Då är FairPrint by Adestia något för er.🌿Klicka på bilden för att ta reda på mer!

 • 25 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Tack alla våra kunder, leverantörer, samarbetspartners och medarbetare för ett fantastiskt 2017! Vi ser fram emot år 2018 och vill passa på att önska er alla GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

 • 1 Months, 1 Day Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Låt inte tekniken ni använder vara ett problem, speciellt inte nu kring jul! Våra tjänster och rekommenderade produkter löser behov, är lätta att förstå och komma igång med. Det gör att ni kan fokusera på de saker som var tanken att ni skulle fokusera på från början! http://www.adestia.se/

 • 1 Months, 4 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Adestias VD, Alexander Lindahl, är med sitt team mycket stolta över att få leverera Videokonferens som tjänst i form av StarLeaf Cloud till Tillväxtverket.Tillväxtverket efterfrågade en ny och modern lösning för virtuella möten. Tillväxtverkets krav var att vi som leverantör ska vara proaktiv och säkerställa att lösningen implementeras och driftsätts på ett professionellt sätt. Ledorden för Tillväxtverket är användarvänlighet och hög kvalitet i den virtuella mötesupplevelsen. Tillväxtverket valde att göra en egen upphandling av videokonferens som tjänst där Adestia i konkurrens med 8 andra större spelare lyckades dra det längsta strået. Vi är oerhört stolta över att Adestia får det stora förtroendet att leverera tjänsten till Tillväxtverkets kontor runt om i landet.

 • 1 Months, 9 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Julafton närmar sig med stormsteg, vilken julklapp tycker ni själv att ni är värda?Tipp tapp, tippe-tippe-tipp-tapp, tipp, tipp, tapp...

 • 1 Months, 18 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Du har väl inte missat vår e-butik? 

 • 1 Months, 23 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Med Smartsign kan du publicera i princip vilken typ av information och innehåll som helst på alla typer av skärmar och mobila enheter. Vi på Adestia har tagit fram tre olika paket för att våra kunder ska kunna komma igång med Smartsign på bästa sätt. Hör av dig till oss om du är nyfiken och vill veta mer:

 • 1 Months, 26 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Att värna om miljön som företag är extremt viktigt. Genom att ha videokonferenser kan ni som företag göra en insats för miljön samtidigt som ni sparar resekostnader och restid. Tekniken har kommit långt, det är nu möjligt att på ett enkelt sätt ha givande möten på distans.🌿

 • 2 Months Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Med Smartsigns nya tjänst Mobile Play App får ni perfekt kontroll över er interna kommunikation. Skicka text, ljud, film och bilder som enkelt når alla medarbetare även om de är på språng. Hör av dig till oss om du vill veta mer: 

 • 2 Months, 9 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Är du trött på kabelhärvor, adaptrar som försvinner eller fel anslutningar på datorn. Då är ClickShare lösningen!Vi rekommenderar denna produkt för att den är väldigt driftsäker och enkel att använda via USB.

 • 2 Months, 17 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Visste du att det i genomsnitt tar 12 minuter att starta en videokonferens? Anledningen är krångliga system eller att tekniken strular…Känner du igen dig?

 • 2 Months, 23 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Vill ni få era medarbetare att se fram emot att komma till jobbet? Ett bra kontor eller konferensrum ska vara snyggt, trivsamt att vistas i och utrustat med teknik som är anpassat efter behoven. Allt ska vara lätt att använda och det ska alltid fungera perfekt.

 • 2 Months, 29 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Använder ni Skype 4 Business från en PC men har problem med ljud, bild och driftsäkerheten? Då kan vi rekommendera denna lösning från StarLeaf. Det är en komplett videokonferens designat för Skype 4 Business för de små och mindre konferensrummen. Söker du en lösning för de större konferensrummen? Ring så kan vi hjälpa dig!

 • 3 Months, 5 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Att kunna erbjuder produkter, tjänster och lösningar inom Audiovision, Print och Videokonferens där funktion utifrån kundens behov är i centrum är en självklarhet för oss. Inte teknik. www.adestia.se

 • 3 Months, 12 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Nya Skype Room System!Skype Room System är en smart och elegant konferensrumslösning för Skype Videokonferens designad av Logitech och Microsoft. Användaren kan med ett enkelt knapptryck ansluta till mötet och direkt via touchpanelen dela sin presentation över videolänken mot smartphones, andra Room systems eller datorer.Nyfiken på att veta mer? Hör av dig till oss: https://lnkd.in/ex-6Aii

 • 3 Months, 17 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Är du den vi letar efter? Sök nu! 

 • 3 Months, 19 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Nu trängs maskinerna på lagret, stor leverans på gång till en ny kund! 🙂   

 • 3 Months, 25 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Är du på jakt efter en skrivare och behöver lite tips? Här kommer 3 printtips från Adestia!

 • 3 Months, 27 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Vi lanserar FuturePrint by Adestia!Nu gör vi det enklare för våra kunder att välja rätt. Minskad energianvändning, mindre förpackningsvaror, uppgraderad mjukvara och återanvändning av tonerpatroner och kassetter är bara några av våra miljömässigt bättre val. Läs mer om FuturePrint by Adestia » https://lnkd.in/ejMDD-u

 • 4 Months, 5 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Ta full kontroll över er mötesbokning!

 • 4 Months, 10 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Tack till alla leverantörer och kunder som kom på vår invigning! Jätteroligt att få träffa er alla och att skåla tillsammans. Håll utkik efter vårt nyhetsbrev, där annonser ut vinnaren av tipspromenaden! (Vi kommer givetvis bjuda på fler härliga mingelbilder 😉 )

 • 4 Months, 17 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Har ni lagt er videokonferenslösning i molnet än?

 • 4 Months, 22 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Videokonferenser - alla har vi varit med om att tekniken strular och att tid från mötet stjäls. Det ska bara funka, men det gör sällan det.  Vi är nyfikna på vad du tycker är viktigast med en videokonferenslösning?Är det kanske att den ska vara: Enkel att använda? Molnbaserad? Säker? 

 • 4 Months, 29 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Att spara tid och pengar där det går är viktigt för alla framgångsrika företag. Med Adestias molntjänst doCuro får du en effektiv och lättanvänd digital arkivering som går att nå från alla platser!www.adestia.se

Kontakta oss