LinkedIn 2017-04-06T11:42:09+00:00

Adestia på LinkedIn

  LinkedIn Company Updates

 • 5 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Datasäkerheten bör vara en avgörande faktor vid valet av videokonferenslösning. SafeCom gör att utskrifter blir säkrare med identifiering via tag eller kod och digital arkivering via molntjänsten doCuro.

 • 16 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Om hållbarhet och miljö är viktigt för ert företag är skrivarserien HP PageWide ett bra val!

 • 24 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  En helhetslösning som effektiviserar för Täby kommun”Nu hamnar utskrifer aldrig i fel händer och onödiga utskrifer blir inte liggandes i en hög i skrivarrummet” – Peter Svanberg, IT-enhetschef på Täby Kommun.

 • 1 Months, 2 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Nu är det slut på fördröjningar och dålig precision. Denna touchskärm är för oss som vill förbättra och utveckla vårt sätt att jobba interaktivt och inspirerande i våra möten med andra.Clevertouch – den kompletta produkten: Vi har väntat på en touchskärm som inte enbart har en strålande touchteknik, utan även kommer som en komplett produkt med rätt mjukvaror paketerats med rätt hårdvara. Allt detta till ett fördelaktigt pris.

 • 1 Months, 12 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  :: NYA INSTRUKTIONSFILMER PÅ HEMSIDAN ::Nu har vi skapat instruktionsfilmer för att underlätta och inspirera våra kunder.

 • 1 Months, 19 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Som ny AV-tekniker på Adestia har Emil Edberg daglig kontakt med kunder. Hans huvudfokus är alltid att göra kunderna nöjda och han drivs av att få utvecklas och göra nya saker. Emil började på Adestia då han såg det som ett drivet företag med en bra stämning.🙌🏼

 • 1 Months, 26 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Starleaf Cloud GTmini är ett videokonferenssystem som passar små till stora konferensrum! 

 • 2 Months, 8 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Vi är glada och stolta över våra kunder och de fina ord de ger oss!

 • 2 Months, 14 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Är ni trötta på långa och komplicerade printavtal? Då är FairPrint by Adestia något för er.🌿Klicka på bilden för att ta reda på mer!

 • 2 Months, 26 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Tack alla våra kunder, leverantörer, samarbetspartners och medarbetare för ett fantastiskt 2017! Vi ser fram emot år 2018 och vill passa på att önska er alla GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

 • 3 Months, 2 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Låt inte tekniken ni använder vara ett problem, speciellt inte nu kring jul! Våra tjänster och rekommenderade produkter löser behov, är lätta att förstå och komma igång med. Det gör att ni kan fokusera på de saker som var tanken att ni skulle fokusera på från början! http://www.adestia.se/

 • 3 Months, 5 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Adestias VD, Alexander Lindahl, är med sitt team mycket stolta över att få leverera Videokonferens som tjänst i form av StarLeaf Cloud till Tillväxtverket.Tillväxtverket efterfrågade en ny och modern lösning för virtuella möten. Tillväxtverkets krav var att vi som leverantör ska vara proaktiv och säkerställa att lösningen implementeras och driftsätts på ett professionellt sätt. Ledorden för Tillväxtverket är användarvänlighet och hög kvalitet i den virtuella mötesupplevelsen. Tillväxtverket valde att göra en egen upphandling av videokonferens som tjänst där Adestia i konkurrens med 8 andra större spelare lyckades dra det längsta strået. Vi är oerhört stolta över att Adestia får det stora förtroendet att leverera tjänsten till Tillväxtverkets kontor runt om i landet.

 • 3 Months, 10 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Julafton närmar sig med stormsteg, vilken julklapp tycker ni själv att ni är värda?Tipp tapp, tippe-tippe-tipp-tapp, tipp, tipp, tapp...

 • 3 Months, 19 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Du har väl inte missat vår e-butik? 

 • 3 Months, 24 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Med Smartsign kan du publicera i princip vilken typ av information och innehåll som helst på alla typer av skärmar och mobila enheter. Vi på Adestia har tagit fram tre olika paket för att våra kunder ska kunna komma igång med Smartsign på bästa sätt. Hör av dig till oss om du är nyfiken och vill veta mer:

 • 3 Months, 27 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Att värna om miljön som företag är extremt viktigt. Genom att ha videokonferenser kan ni som företag göra en insats för miljön samtidigt som ni sparar resekostnader och restid. Tekniken har kommit långt, det är nu möjligt att på ett enkelt sätt ha givande möten på distans.🌿

 • 4 Months, 1 Day Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Med Smartsigns nya tjänst Mobile Play App får ni perfekt kontroll över er interna kommunikation. Skicka text, ljud, film och bilder som enkelt når alla medarbetare även om de är på språng. Hör av dig till oss om du vill veta mer: 

 • 4 Months, 10 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Är du trött på kabelhärvor, adaptrar som försvinner eller fel anslutningar på datorn. Då är ClickShare lösningen!Vi rekommenderar denna produkt för att den är väldigt driftsäker och enkel att använda via USB.

 • 4 Months, 18 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Visste du att det i genomsnitt tar 12 minuter att starta en videokonferens? Anledningen är krångliga system eller att tekniken strular…Känner du igen dig?

 • 4 Months, 24 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Vill ni få era medarbetare att se fram emot att komma till jobbet? Ett bra kontor eller konferensrum ska vara snyggt, trivsamt att vistas i och utrustat med teknik som är anpassat efter behoven. Allt ska vara lätt att använda och det ska alltid fungera perfekt.

 • 4 Months, 30 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Använder ni Skype 4 Business från en PC men har problem med ljud, bild och driftsäkerheten? Då kan vi rekommendera denna lösning från StarLeaf. Det är en komplett videokonferens designat för Skype 4 Business för de små och mindre konferensrummen. Söker du en lösning för de större konferensrummen? Ring så kan vi hjälpa dig!

 • 5 Months, 6 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Att kunna erbjuder produkter, tjänster och lösningar inom Audiovision, Print och Videokonferens där funktion utifrån kundens behov är i centrum är en självklarhet för oss. Inte teknik. www.adestia.se

 • 5 Months, 13 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Nya Skype Room System!Skype Room System är en smart och elegant konferensrumslösning för Skype Videokonferens designad av Logitech och Microsoft. Användaren kan med ett enkelt knapptryck ansluta till mötet och direkt via touchpanelen dela sin presentation över videolänken mot smartphones, andra Room systems eller datorer.Nyfiken på att veta mer? Hör av dig till oss: https://lnkd.in/ex-6Aii

 • 5 Months, 18 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Är du den vi letar efter? Sök nu! 

 • 5 Months, 20 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Nu trängs maskinerna på lagret, stor leverans på gång till en ny kund! 🙂   

Kontakta oss