LinkedIn 2017-04-06T11:42:09+00:00

Adestia på LinkedIn

  LinkedIn Company Updates

 • 7 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Adestia tar emot pris för störst växande Starleafpartner i Norden!Under StarLeafs partnerevent i London representerades Adestia av VD:n som tog emot ett mycket uppskattat och välförtjänt pris ”Största växande Starleafpartnern i Norden”. ”Jag är otroligt stolt över alla Adestianer som verkligen kämpar och ger sitt yttersta varje dag. Varje person har en lika stor del i denna bragd och alla ska känna sig delaktiga. Jag vill även ge ett stort tack till det svenska Starleafteamet som backar upp oss otroligt mycket och verkligen ger järnet för att vi ska lyckas. Starleaf är något unikt och den mest driftsäkra och användarvänliga lösningen på marknaden idag.” / Alexander Lindahl. Don Girskis, StarLeaf Chief Revenue Officer uttryckte sig i mycket positiva ordalag om Adestia “Our strong relationship with Adestia has really driven StarLeaf’s business, and it’s great to have the best-in-class working with us. The StarLeaf partner awards are given in recognition of the role our partners have played, and will continue to play, in our exponential growth and continued success. We work constantly to develop these relationships, and are looking forward to building on these mutual successes.” På bild: T.V Alexander Lindahl CEO Adestia, T.H Mark Loney CEO Starleaf.

 • 8 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Vår VD Alexander Lindahl representerar Adestia på Starleafs partnerevent i London där vi på scen berättar om Skandinaviens största Starleafaffär med Tillväxtverket. I samband med detta, fick vi även möjlighet att berätta för våra kollegor i världen hur enkelt det är att implementera Starleafs videolösning då vi genomförde världens snabbaste implementation med 55 system på 8 dagar. Och roligast av allt, efter bara 4 veckor så har Tillväxtverket 880 timmar videomöten i veckan. Detta innebär en enorm besparing av såväl pengar som miljö för en så stor myndighet som Tillväxtverket men framför allt så ökar verksamhetens effektivitet, mobilitet och produktivitet.

 • 20 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Vill ni rusta upp ert konferensrum? Vi erbjuder bra teknik och allt som ryms i ett konferensrum.🙌🏼

 • 26 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Stanna på kontoret. Och gör en insats för miljön.

 • 1 Months, 6 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Den feedback vi får från våra kunder är ovärderlig. "I takt med att vi växer ökar kraven på snygg, bra och pålitlig teknik. Adestia hade den kreativa blicken och kunde matcha våra behov med de nya lokalerna på ett snyggt sätt"Elisabeth Olsson Lasu, IT-projektledare, ByggVesta AB

 • 1 Months, 19 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Håll medarbetarna uppdaterade var de än befinner sig. 
 ✔️ Pushnotiser till mobilen på sekunden. ✔️ Intranät, sms och e-post i ett enda verktyg.

 • 1 Months, 24 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Vi passar på att önska våra kunder, leverantörer och kontakter en riktigt härlig påskhelg! 

 • 2 Months Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Vi hade nyligen möte med Vass Kommunikation för att planera våra framtida kommunikationsinsatser. Något som spikades var att vi fortsätter med våra mailutskick som fått positiv respons – roligt att se att de är uppskattade! Vill du också få utskick om senaste nytt?  Kommentera med din mailadress nedan! 

 • 2 Months, 10 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Datasäkerheten bör vara en avgörande faktor vid valet av videokonferenslösning. SafeCom gör att utskrifter blir säkrare med identifiering via tag eller kod och digital arkivering via molntjänsten doCuro.

 • 2 Months, 21 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Om hållbarhet och miljö är viktigt för ert företag är skrivarserien HP PageWide ett bra val!

 • 3 Months, 1 Day Agoview on linkedin

  Adestia AB

  En helhetslösning som effektiviserar för Täby kommun”Nu hamnar utskrifer aldrig i fel händer och onödiga utskrifer blir inte liggandes i en hög i skrivarrummet” – Peter Svanberg, IT-enhetschef på Täby Kommun.

 • 3 Months, 7 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Nu är det slut på fördröjningar och dålig precision. Denna touchskärm är för oss som vill förbättra och utveckla vårt sätt att jobba interaktivt och inspirerande i våra möten med andra.Clevertouch – den kompletta produkten: Vi har väntat på en touchskärm som inte enbart har en strålande touchteknik, utan även kommer som en komplett produkt med rätt mjukvaror paketerats med rätt hårdvara. Allt detta till ett fördelaktigt pris.

 • 3 Months, 17 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  :: NYA INSTRUKTIONSFILMER PÅ HEMSIDAN ::Nu har vi skapat instruktionsfilmer för att underlätta och inspirera våra kunder.

 • 3 Months, 24 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Som ny AV-tekniker på Adestia har Emil Edberg daglig kontakt med kunder. Hans huvudfokus är alltid att göra kunderna nöjda och han drivs av att få utvecklas och göra nya saker. Emil började på Adestia då han såg det som ett drivet företag med en bra stämning.🙌🏼

 • 4 Months Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Starleaf Cloud GTmini är ett videokonferenssystem som passar små till stora konferensrum! 

 • 4 Months, 13 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Vi är glada och stolta över våra kunder och de fina ord de ger oss!

 • 4 Months, 19 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Är ni trötta på långa och komplicerade printavtal? Då är FairPrint by Adestia något för er.🌿Klicka på bilden för att ta reda på mer!

 • 5 Months Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Tack alla våra kunder, leverantörer, samarbetspartners och medarbetare för ett fantastiskt 2017! Vi ser fram emot år 2018 och vill passa på att önska er alla GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

 • 5 Months, 7 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Låt inte tekniken ni använder vara ett problem, speciellt inte nu kring jul! Våra tjänster och rekommenderade produkter löser behov, är lätta att förstå och komma igång med. Det gör att ni kan fokusera på de saker som var tanken att ni skulle fokusera på från början! http://www.adestia.se/

 • 5 Months, 10 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Adestias VD, Alexander Lindahl, är med sitt team mycket stolta över att få leverera Videokonferens som tjänst i form av StarLeaf Cloud till Tillväxtverket.Tillväxtverket efterfrågade en ny och modern lösning för virtuella möten. Tillväxtverkets krav var att vi som leverantör ska vara proaktiv och säkerställa att lösningen implementeras och driftsätts på ett professionellt sätt. Ledorden för Tillväxtverket är användarvänlighet och hög kvalitet i den virtuella mötesupplevelsen. Tillväxtverket valde att göra en egen upphandling av videokonferens som tjänst där Adestia i konkurrens med 8 andra större spelare lyckades dra det längsta strået. Vi är oerhört stolta över att Adestia får det stora förtroendet att leverera tjänsten till Tillväxtverkets kontor runt om i landet.

 • 5 Months, 15 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Julafton närmar sig med stormsteg, vilken julklapp tycker ni själv att ni är värda?Tipp tapp, tippe-tippe-tipp-tapp, tipp, tipp, tapp...

 • 5 Months, 24 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Du har väl inte missat vår e-butik? 

 • 5 Months, 29 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Med Smartsign kan du publicera i princip vilken typ av information och innehåll som helst på alla typer av skärmar och mobila enheter. Vi på Adestia har tagit fram tre olika paket för att våra kunder ska kunna komma igång med Smartsign på bästa sätt. Hör av dig till oss om du är nyfiken och vill veta mer:

 • 6 Months, 2 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Att värna om miljön som företag är extremt viktigt. Genom att ha videokonferenser kan ni som företag göra en insats för miljön samtidigt som ni sparar resekostnader och restid. Tekniken har kommit långt, det är nu möjligt att på ett enkelt sätt ha givande möten på distans.🌿

 • 6 Months, 6 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Med Smartsigns nya tjänst Mobile Play App får ni perfekt kontroll över er interna kommunikation. Skicka text, ljud, film och bilder som enkelt når alla medarbetare även om de är på språng. Hör av dig till oss om du vill veta mer: 

Kontakta oss