LinkedIn2018-06-18T12:02:18+02:00

Adestia på LinkedIn

  LinkedIn Company Updates

 • 4 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Onsdagen den 24 april bjuder vi in till ett webinarium med StarLeaf. Anmäl dig via länken nedan! StarLeaf lyfter fördelarna med att trådlöst kunna ansluta, kommunicera och samarbeta. Under webinariet kommer de prata om hur tids- och kostnadseffektivt det är med ett robust och molnbaserat system och hur övergången från tidigare kommunikationsinfrastruktur kan ske till molnet. Utöver det diskutererar de även nästa generations tillförlitlighet, säkerhet och hanterbarhet.

 • 30 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Template Creator – Ett verktyg för att skapa smarta mallar till Smartsign! Smartsign har nyligen släppt en ny funktion som gör det enkelt för användaren att skapa och redigera mallar i verktyget. Med Smartsigns informationsskärmar kan du tidsstyra budskap och jobba i realtid världen över – nu med egen layout! Vi har sammanfattat det du behöver veta om Template Creator:

 • 1 Months, 6 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Dags att ge upp drömmen att skaffa ett fungerande Skype Room System? Nej, inte nödvändigtvis. Vi rekommenderar er att byta strategi och använda StarLeaf – byggt för just Skype! Torsdagen den 28 mars bjuder vi in till seminarium tillsammans med StarLeaf. Anmäl dig via länken senast 25 mars. ✨

 • 1 Months, 12 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Vi hjälper dig att välja miljövänliga lösningar!

 • 1 Months, 21 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Glada nyheter! Vi på Adestia blev årets bästa leverantör av video- och konferensteknik i Stockholm år 2018! ✨ Våra kunder är huvudpersonerna i detta arbete. Custice Awards är nämligen den största nöjd­kund­-undersökning som görs i Sverige. Priset, som har delats ut sedan 2012, vaskas fram från de 1,2 miljoner svar man får in varje år från företagsundersökningar.

 • 2 Months Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Telekom idag har nyligen publicerat en artikel där Tillvaxtverket berättar varför de valde oss som leverantör. Vi är tacksamma över de fina orden och för vårt samarbete! ✨

 • 2 Months, 7 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Förra veckan spanade vi in framtidens bild- och ljudlösningar på Integrated Systems Europe (ISE) i Amsterdam. Mycket spännande! 🌟 😀

 • 2 Months, 19 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  När Tillvaxtverket skulle uppdatera sitt videokonferenssystem påbörjades en omfattande upphandling. Det dåvarande systemet började bli förlegat och alla konferensrum var inte utrustade med videosystem, vilket gjorde att vissa möten blev ineffektiva. – För oss är det inte nationellt försvarbart att resa i en större utsträckning. Ineffektiva system och tidskrävande resor skapar merkostnader. Med ett flexibelt system som gränslöst bryggar ihop oss med omvärlden kan vi motivera att inte resa i onödan. Adestia är otroligt professionella, engagerade och kunniga inom videokonferens. De kan tekniken och brinner för det. Det märks att de vill leverera med hög kvalitet, och de lyckas med det. Vi har haft ett väldigt bra samarbete hela vägen, säger Nader Svärd, IT-chef hos Tillväxtverket.

 • 2 Months, 26 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Det blir smidigast så. 👇🏽

 • 3 Months, 5 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Med sina smarta uppkopplade funktioner kan Samsung Electronics Flip underlätta för moderna möten. Det är ett digitalt blädderblock med 4k-datorskärm på 55 tum!

 • 3 Months, 11 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Atrium Ljungberg revolutionerar med nytt paketutlämningskoncept där Adestia är med och bidrar med hypermoderna videoväggar från Samsung Electronics. Det nya konceptet Leveriet innebär en helt ny lösning för paketutlämning. Här kombineras e-handeln med fysiska butiksmiljöer med kunnig personalstyrka. Leveriet finns i Sickla (Stockholm) och Mobilia (Malmö).

 • 3 Months, 30 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Tack för ett fantastiskt år! Under 2018 har vi bland annat expanderat med många nya stjärnor och tack vare vårt uppdrag hos Tillvaxtverket tilldelades vi pris för den “Största växande StarLeaf-partnern i Norden”. Vi har även levererat användarvänliga lösningar inom audiovision till Atrium Ljungbergs huvudkontor i Sickla. Utöver det har vi arrangerat flera lyckade föreläsningar och haft många bra samarbeten med partners, kunder och leverantörer. Med detta vill vi önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

 • 4 Months, 1 Day Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Under 2018 har vi fått äran att leverera ett trettiotal kopiatorer (MFP) till Dina Försäkringar från Hudiksvall i norr till Lund i söder. Alla kopiatorerna har en sk. Follow Me Print-lösning där man använder en skrivarkö. Installationen skedde remote från Stockholm och alla kopiatorerna var installerade inom 1 timme från leverans. Det kallar vi tempo! Vi vann även printtjänstupphandlingen till Riksrevisionen. Ca 12 st HP E87650z med Follow Me-lösning. Vi tackar för förtroendet!

 • 4 Months, 8 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Visste du att glödlamporna i en ljusstake använder upp till 27 gånger så mycket ström som en LED-lampa?

 • 4 Months, 14 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  När Tillvaxtverket behövde uppdatera sin videokonferenslösning påbörjade de en omfattande upphandling. Den dåvarande lösningen började bli förlegad och alla konferensrum var inte utrustade med videosystem, vilket gjorde att vissa möten blev ineffektiva. Det viktigaste i den nya lösningen var bland annat användarvänligheten, möjligheten att sömlöst brygga över andra standarder på marknaden och att lösningen skulle levereras som en tjänst. – Adestia är professionella, engagerade och kunniga inom området. De kan tekniken och brinner för den. Det märks att de vill leverera med hög kvalitet, och de lyckas med det. Vi har haft ett väldigt bra samarbete hela vägen, säger Nader Svärd

 • 4 Months, 28 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  :: ADESTIA EXPANDERAR :: 💎 Vi vill hälsa vår nya kollega, Peter Johansson, varmt välkommen! Peter har arbetat som Senior Account Manager hos Adestia i drygt en månad. Han är strukturerad och brinner för att hjälpa kunder. En vanliga arbetsdag kan bestå av att hjälpa kunder att hitta rätt typ av skrivare, ett friktionsfritt konferensrum eller ett videokonferenssystem. Han ser en ljus framtid tillsammans med Adestia och alla kunder. 💎 Vi har även förstärkt vår AV-avdelning med ytterligare en kollega! Möt vår nya AV-tekniker Niclas Harlestam. En vanlig arbetsdag för Niclas kan bestå av att hjälpa kunder med installation och felsök av bland annat videokonferensutrustning. Som person gillar han att se lösningar på problem, vilket gör att rollen passar honom som handen i handsken. Varmt välkomna till Adestia-teamet!

 • 5 Months, 4 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Visst föredrar man när tekniken är så smidig som möjligt?

 • 5 Months, 12 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Vi vill rikta ett stort grattis till Atrium Ljungberg som tidigare i veckan tilldelades det ärofyllda priset för årets snyggaste kontor! Vårt bidrag: snygga och användarvänliga lösningar för audiovision. Funktion är viktigt, men ett kontor eller konferensrum ska även vara representativt och trivsamt att vistas i. Därför är våra installationer snygga och rena med produkter som erbjuder modern och stilren design. Våra kunder ser fram emot att komma till jobbet. ✨

 • 5 Months, 18 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Stanna på kontoret med Starleaf Cloud GTmini. Säkert, enkelt & miljövänligt. Nyfiken på systemet? https://lnkd.in/dMCPZ5W

 • 5 Months, 28 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Hur upplever Unionens arbetslöshetskassa samarbetet med Adestia? “Det har varit ett gott samarbete med bra respons, de tar sakerna på allvar och möter våra krav. Vi är väldigt nöjda med leveranserna och deras bemötande” - Tony Flodman, Unionens arbetslöshetskassa.

 • 6 Months, 3 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  – Med Adestias lösning kunde vi inte enbart uppgradera tekniken kring våra utskrifter, utan även göra en rejäl besparing på kontorssidan, berättar Thomas Hansson, säkerhetsansvarig på KGK.

 • 6 Months, 5 Days Agoview on linkedin
 • 6 Months, 10 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  I takt med att digitaliseringen ökar försvinner pappret mer och mer. Simple Sign används idag inom många olika branscher och används av såväl säljorganisationer som advokatbyråer. Med Simple Sign kan ni som mottagare enkelt ta emot och signera avtal på bara några få sekunder. Vill du veta mer om Simple Sign?

 • 6 Months, 11 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Genom videokonferens hjälper ni till att lägga det stora pusslet mot hållbar utveckling. Ni sparar både tid, pengar och på miljön.

 • 6 Months, 24 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Att en sån liten sak kan underlätta så mycket. ClickShare by Barco är drömmen för de som vill ha ett trådlöst presentationssystem. ByggVesta AB är ett av många företag vi hjälpt med just detta. Vill ni också ha en smidigare vardag – kontakta oss!

Kontakta oss