LinkedIn 2018-06-18T12:02:18+00:00

Adestia på LinkedIn

  LinkedIn Company Updates

 • Today Agoview on linkedin

  Adestia AB

  – Med Adestias lösning kunde vi inte enbart uppgradera tekniken kring våra utskrifter, utan även göra en rejäl besparing på kontorssidan, berättar Thomas Hansson, säkerhetsansvarig på KGK.

 • 2 Days Agoview on linkedin
 • 7 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  I takt med att digitaliseringen ökar försvinner pappret mer och mer. Simple Sign används idag inom många olika branscher och används av såväl säljorganisationer som advokatbyråer. Med Simple Sign kan ni som mottagare enkelt ta emot och signera avtal på bara några få sekunder.Vill du veta mer om Simple Sign?

 • 8 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Genom videokonferens hjälper ni till att lägga det stora pusslet mot hållbar utveckling. Ni sparar både tid, pengar och på miljön.

 • 21 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Att en sån liten sak kan underlätta så mycket.ClickShare by Barco är drömmen för de som vill ha ett trådlöst presentationssystem. ByggVesta AB är ett av många företag vi hjälpt med just detta. Vill ni också ha en smidigare vardag – kontakta oss!

 • 26 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Vi har förstärkt vår installation- och serviceavdelning med ytterligare en kollega, Mikael Hanson.Mikael har lång erfarenhet inom branschen, är noggrann och envis vilket gör att han alltid hittar optimala lösningar till kunderna.

 • 1 Months, 5 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Har ni också problemet att det hamnar en hög med papper vid skrivaren?”Nu hamnar utskrifter aldrig i fel händer och onödiga utskrifter blir inte liggandes i en hög i skrivarrummet. Jag har aldrig sett en kö som är längre än 10 sekunder sedan vi fick de nya skrivarna.” – Peter Svanberg, IT-enhetschef, Täby kommun.

 • 1 Months, 7 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Vi vill hälsa vår nya kollega, Nathanael "Nate" Tesfay, varmt välkommen till oss på Adestia!Nathanael jobbar som servicekoordinator vilket innebär att han ger support till kunder som har vår utrustning, tar emot felanmälan och koordinerar servicejobb till våra tekniker.

 • 1 Months, 12 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Är det vår servicenivå eller våra produkter? Är det FairPrint, vårt sätt att göra affärer på eller att vi lever enligt våra värderingar ”Användarvänlighet, Driftsäkerhet och Hållbarhet”?Ja, kanske är det lite av varje, men faktum är att vi växer och våra kunder blir fler och fler. Något vi är väldigt tacksamma för.

 • 1 Months, 24 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  – Vi är väldigt glada över att vi har den här lösningen från Adestia, allt är verkligen smidigt och snyggt!, säger Tony Flodman, applikationsansvarig på Unionens arbetslöshetskassa.

 • 2 Months, 1 Day Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Månadens tips – var skonsam mot miljön med professionella skärmar!

 • 2 Months, 4 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  – Vi har många interna möten och arbetar med gemensamma dokument, då vill man kunna visa sin skärm och tidigare lösningar har inte kunnat möta våra behov. Det gjorde att vi tog steget att installera videoutrustningen från Adestia, säger Tony Flodman, applikationsansvarig på Unionens arbetslöshetskassa.

 • 2 Months, 16 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Det är inte bara datorer som behöver fläktar för att inte bli överhettade, i den här värmen behöver även vi människor det! Hur håller du dig sval på kontoret – fläkt, massa vatten, skuggläge? Att jobba från svala platser och ha videomöten är tips från oss. Ge oss dina bästa tips!

 • 2 Months, 29 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Ni vet väl om att ni kan läsa om de senaste nyheterna inom Adestia på vår hemsida? Klicka på länken för att läsa mer om vår expandering av medarbetare, vårt arbete för Unionen arbetslöshetskassa och mycket mer. Ha en fortsatt fin sommar!

 • 3 Months, 6 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Månadens tips – ha sparläget på! 🔋

 • 3 Months, 12 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Ett möte utan kablar, adapters och strulig teknik? Vi kan fixa det. Vi erbjuder videokonferenssystem som effektiviserar er verksamhet. Det finns många fördelar med våra system men vi vill framför allt lyfta att de är användarvänliga och bidrar till en bättre miljö. Läs mer genom att klicka på bilden.

 • 3 Months, 18 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  I takt med utveckling och expandering var Unionens arbetslöshetskassa i behov av teknik med hög kvalitet. Efter en undersökning av potentiella leverantörer föll valet på Adestia och deras tjänst StarLeaf. – De matchade våra önskemål helt enkelt, säger Tony Flodman, applikationsansvarig på Unionens arbetslöshetskassa.

 • 3 Months, 28 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Igår anordnade vi ett event i samband med Sveriges första VM-match. Under ett seminarium innan matchen presenterade StarLeaf sitt effektiva system för videokonferenser. Vi testade självklart systemet på plats genom att ringa upp Jon Persson för att ta del av expertkommentarer inför matchen. Tack alla som kom igår!

 • 4 Months, 24 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  :: ADESTIA EXPANDERAR ::  Vi utökar vårt säljteam och hälsar Gustaf Thunqvist och Fredrik Håkansson varmt välkomna! Gustaf, hur är det att arbeta på Adestia? – Det är full fart! Vi är inne i ett spännande skede där vi växer på alla fronter.Fredrik, hur känns det att vara en del av teamet? – Väldigt trevligt, vi hjälper varandra och finns alltid nära till hands. Vi är ett härligt gäng helt enkelt!

 • 5 Months, 2 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Adestia tar emot pris för störst växande Starleafpartner i Norden!Under StarLeafs partnerevent i London representerades Adestia av VD:n som tog emot ett mycket uppskattat och välförtjänt pris ”Största växande Starleafpartnern i Norden”. ”Jag är otroligt stolt över alla Adestianer som verkligen kämpar och ger sitt yttersta varje dag. Varje person har en lika stor del i denna bragd och alla ska känna sig delaktiga. Jag vill även ge ett stort tack till det svenska Starleafteamet som backar upp oss otroligt mycket och verkligen ger järnet för att vi ska lyckas. Starleaf är något unikt och den mest driftsäkra och användarvänliga lösningen på marknaden idag.” / Alexander Lindahl. Don Girskis, StarLeaf Chief Revenue Officer uttryckte sig i mycket positiva ordalag om Adestia “Our strong relationship with Adestia has really driven StarLeaf’s business, and it’s great to have the best-in-class working with us. The StarLeaf partner awards are given in recognition of the role our partners have played, and will continue to play, in our exponential growth and continued success. We work constantly to develop these relationships, and are looking forward to building on these mutual successes.” På bild: T.V Alexander Lindahl CEO Adestia, T.H Mark Loney CEO Starleaf.

 • 5 Months, 3 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Vår VD Alexander Lindahl representerar Adestia på Starleafs partnerevent i London där vi på scen berättar om Skandinaviens största Starleafaffär med Tillväxtverket. I samband med detta, fick vi även möjlighet att berätta för våra kollegor i världen hur enkelt det är att implementera Starleafs videolösning då vi genomförde världens snabbaste implementation med 55 system på 8 dagar. Och roligast av allt, efter bara 4 veckor så har Tillväxtverket 880 timmar videomöten i veckan. Detta innebär en enorm besparing av såväl pengar som miljö för en så stor myndighet som Tillväxtverket men framför allt så ökar verksamhetens effektivitet, mobilitet och produktivitet.

 • 5 Months, 15 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Vill ni rusta upp ert konferensrum? Vi erbjuder bra teknik och allt som ryms i ett konferensrum.🙌🏼

 • 5 Months, 21 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Stanna på kontoret. Och gör en insats för miljön.

 • 6 Months, 1 Day Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Den feedback vi får från våra kunder är ovärderlig. "I takt med att vi växer ökar kraven på snygg, bra och pålitlig teknik. Adestia hade den kreativa blicken och kunde matcha våra behov med de nya lokalerna på ett snyggt sätt"Elisabeth Olsson Lasu, IT-projektledare, ByggVesta AB

 • 6 Months, 14 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Håll medarbetarna uppdaterade var de än befinner sig. 
 ✔️ Pushnotiser till mobilen på sekunden. ✔️ Intranät, sms och e-post i ett enda verktyg.

Kontakta oss