LinkedIn2018-06-18T12:02:18+00:00

Adestia på LinkedIn

  LinkedIn Company Updates

 • 6 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  När Tillvaxtverket behövde uppdatera sin videokonferenslösning påbörjade de en omfattande upphandling. Den dåvarande lösningen började bli förlegad och alla konferensrum var inte utrustade med videosystem, vilket gjorde att vissa möten blev ineffektiva. Det viktigaste i den nya lösningen var bland annat användarvänligheten, möjligheten att sömlöst brygga över andra standarder på marknaden och att lösningen skulle levereras som en tjänst.– Adestia är professionella, engagerade och kunniga inom området. De kan tekniken och brinner för den. Det märks att de vill leverera med hög kvalitet, och de lyckas med det. Vi har haft ett väldigt bra samarbete hela vägen, säger Nader Svärd

 • 20 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  :: ADESTIA EXPANDERAR ::💎 Vi vill hälsa vår nya kollega, Peter Johansson, varmt välkommen! Peter har arbetat som Senior Account Manager hos Adestia i drygt en månad. Han är strukturerad och brinner för att hjälpa kunder. En vanliga arbetsdag kan bestå av att hjälpa kunder att hitta rätt typ av skrivare, ett friktionsfritt konferensrum eller ett videokonferenssystem. Han ser en ljus framtid tillsammans med Adestia och alla kunder.💎 Vi har även förstärkt vår AV-avdelning med ytterligare en kollega! Möt vår nya AV-tekniker Niclas Harlestam. En vanlig arbetsdag för Niclas kan bestå av att hjälpa kunder med installation och felsök av bland annat videokonferensutrustning. Som person gillar han att se lösningar på problem, vilket gör att rollen passar honom som handen i handsken.Varmt välkomna till Adestia-teamet!

 • 26 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Visst föredrar man när tekniken är så smidig som möjligt?

 • 1 Months, 4 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Vi vill rikta ett stort grattis till Atrium Ljungberg som tidigare i veckan tilldelades det ärofyllda priset för årets snyggaste kontor! Vårt bidrag: snygga och användarvänliga lösningar för audiovision. Funktion är viktigt, men ett kontor eller konferensrum ska även vara representativt och trivsamt att vistas i. Därför är våra installationer snygga och rena med produkter som erbjuder modern och stilren design. Våra kunder ser fram emot att komma till jobbet. ✨

 • 1 Months, 10 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Stanna på kontoret med Starleaf Cloud GTmini. Säkert, enkelt & miljövänligt. Nyfiken på systemet? https://lnkd.in/dMCPZ5W

 • 1 Months, 20 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Hur upplever Unionens arbetslöshetskassa samarbetet med Adestia? “Det har varit ett gott samarbete med bra respons, de tar sakerna på allvar och möter våra krav. Vi är väldigt nöjda med leveranserna och deras bemötande” - Tony Flodman, Unionens arbetslöshetskassa.

 • 1 Months, 26 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  – Med Adestias lösning kunde vi inte enbart uppgradera tekniken kring våra utskrifter, utan även göra en rejäl besparing på kontorssidan, berättar Thomas Hansson, säkerhetsansvarig på KGK.

 • 1 Months, 28 Days Agoview on linkedin
 • 2 Months, 2 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  I takt med att digitaliseringen ökar försvinner pappret mer och mer. Simple Sign används idag inom många olika branscher och används av såväl säljorganisationer som advokatbyråer. Med Simple Sign kan ni som mottagare enkelt ta emot och signera avtal på bara några få sekunder.Vill du veta mer om Simple Sign?

 • 2 Months, 3 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Genom videokonferens hjälper ni till att lägga det stora pusslet mot hållbar utveckling. Ni sparar både tid, pengar och på miljön.

 • 2 Months, 16 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Att en sån liten sak kan underlätta så mycket.ClickShare by Barco är drömmen för de som vill ha ett trådlöst presentationssystem. ByggVesta AB är ett av många företag vi hjälpt med just detta. Vill ni också ha en smidigare vardag – kontakta oss!

 • 2 Months, 21 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Vi har förstärkt vår installation- och serviceavdelning med ytterligare en kollega, Mikael Hanson.Mikael har lång erfarenhet inom branschen, är noggrann och envis vilket gör att han alltid hittar optimala lösningar till kunderna.

 • 3 Months Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Har ni också problemet att det hamnar en hög med papper vid skrivaren?”Nu hamnar utskrifter aldrig i fel händer och onödiga utskrifter blir inte liggandes i en hög i skrivarrummet. Jag har aldrig sett en kö som är längre än 10 sekunder sedan vi fick de nya skrivarna.” – Peter Svanberg, IT-enhetschef, Täby kommun.

 • 3 Months, 2 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Vi vill hälsa vår nya kollega, Nathanael "Nate" Tesfay, varmt välkommen till oss på Adestia!Nathanael jobbar som servicekoordinator vilket innebär att han ger support till kunder som har vår utrustning, tar emot felanmälan och koordinerar servicejobb till våra tekniker.

 • 3 Months, 7 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Är det vår servicenivå eller våra produkter? Är det FairPrint, vårt sätt att göra affärer på eller att vi lever enligt våra värderingar ”Användarvänlighet, Driftsäkerhet och Hållbarhet”?Ja, kanske är det lite av varje, men faktum är att vi växer och våra kunder blir fler och fler. Något vi är väldigt tacksamma för.

 • 3 Months, 19 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  – Vi är väldigt glada över att vi har den här lösningen från Adestia, allt är verkligen smidigt och snyggt!, säger Tony Flodman, applikationsansvarig på Unionens arbetslöshetskassa.

 • 3 Months, 27 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Månadens tips – var skonsam mot miljön med professionella skärmar!

 • 3 Months, 30 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  – Vi har många interna möten och arbetar med gemensamma dokument, då vill man kunna visa sin skärm och tidigare lösningar har inte kunnat möta våra behov. Det gjorde att vi tog steget att installera videoutrustningen från Adestia, säger Tony Flodman, applikationsansvarig på Unionens arbetslöshetskassa.

 • 4 Months, 11 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Det är inte bara datorer som behöver fläktar för att inte bli överhettade, i den här värmen behöver även vi människor det! Hur håller du dig sval på kontoret – fläkt, massa vatten, skuggläge? Att jobba från svala platser och ha videomöten är tips från oss. Ge oss dina bästa tips!

 • 4 Months, 24 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Ni vet väl om att ni kan läsa om de senaste nyheterna inom Adestia på vår hemsida? Klicka på länken för att läsa mer om vår expandering av medarbetare, vårt arbete för Unionen arbetslöshetskassa och mycket mer. Ha en fortsatt fin sommar!

 • 5 Months, 1 Day Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Månadens tips – ha sparläget på! 🔋

 • 5 Months, 7 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Ett möte utan kablar, adapters och strulig teknik? Vi kan fixa det. Vi erbjuder videokonferenssystem som effektiviserar er verksamhet. Det finns många fördelar med våra system men vi vill framför allt lyfta att de är användarvänliga och bidrar till en bättre miljö. Läs mer genom att klicka på bilden.

 • 5 Months, 13 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  I takt med utveckling och expandering var Unionens arbetslöshetskassa i behov av teknik med hög kvalitet. Efter en undersökning av potentiella leverantörer föll valet på Adestia och deras tjänst StarLeaf. – De matchade våra önskemål helt enkelt, säger Tony Flodman, applikationsansvarig på Unionens arbetslöshetskassa.

 • 5 Months, 23 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Igår anordnade vi ett event i samband med Sveriges första VM-match. Under ett seminarium innan matchen presenterade StarLeaf sitt effektiva system för videokonferenser. Vi testade självklart systemet på plats genom att ringa upp Jon Persson för att ta del av expertkommentarer inför matchen. Tack alla som kom igår!

 • 6 Months, 19 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  :: ADESTIA EXPANDERAR ::  Vi utökar vårt säljteam och hälsar Gustaf Thunqvist och Fredrik Håkansson varmt välkomna! Gustaf, hur är det att arbeta på Adestia? – Det är full fart! Vi är inne i ett spännande skede där vi växer på alla fronter.Fredrik, hur känns det att vara en del av teamet? – Väldigt trevligt, vi hjälper varandra och finns alltid nära till hands. Vi är ett härligt gäng helt enkelt!

Kontakta oss