LinkedIn 2018-06-18T12:02:18+00:00

Adestia på LinkedIn

  LinkedIn Company Updates

 • 1 Day Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Månadens tips – var skonsam mot miljön med professionella skärmar!

 • 4 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  – Vi har många interna möten och arbetar med gemensamma dokument, då vill man kunna visa sin skärm och tidigare lösningar har inte kunnat möta våra behov. Det gjorde att vi tog steget att installera videoutrustningen från Adestia, säger Tony Flodman, applikationsansvarig på Unionens arbetslöshetskassa.

 • 16 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Det är inte bara datorer som behöver fläktar för att inte bli överhettade, i den här värmen behöver även vi människor det! Hur håller du dig sval på kontoret – fläkt, massa vatten, skuggläge? Att jobba från svala platser och ha videomöten är tips från oss. Ge oss dina bästa tips!

 • 29 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Ni vet väl om att ni kan läsa om de senaste nyheterna inom Adestia på vår hemsida? Klicka på länken för att läsa mer om vår expandering av medarbetare, vårt arbete för Unionen arbetslöshetskassa och mycket mer. Ha en fortsatt fin sommar!

 • 1 Months, 6 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Månadens tips – ha sparläget på! 🔋

 • 1 Months, 12 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Ett möte utan kablar, adapters och strulig teknik? Vi kan fixa det. Vi erbjuder videokonferenssystem som effektiviserar er verksamhet. Det finns många fördelar med våra system men vi vill framför allt lyfta att de är användarvänliga och bidrar till en bättre miljö. Läs mer genom att klicka på bilden.

 • 1 Months, 18 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  I takt med utveckling och expandering var Unionens arbetslöshetskassa i behov av teknik med hög kvalitet. Efter en undersökning av potentiella leverantörer föll valet på Adestia och deras tjänst StarLeaf. – De matchade våra önskemål helt enkelt, säger Tony Flodman, applikationsansvarig på Unionens arbetslöshetskassa.

 • 1 Months, 28 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Igår anordnade vi ett event i samband med Sveriges första VM-match. Under ett seminarium innan matchen presenterade StarLeaf sitt effektiva system för videokonferenser. Vi testade självklart systemet på plats genom att ringa upp Jon Persson för att ta del av expertkommentarer inför matchen. Tack alla som kom igår!

 • 2 Months, 24 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  :: ADESTIA EXPANDERAR ::  Vi utökar vårt säljteam och hälsar Gustaf Thunqvist och Fredrik Håkansson varmt välkomna! Gustaf, hur är det att arbeta på Adestia? – Det är full fart! Vi är inne i ett spännande skede där vi växer på alla fronter.Fredrik, hur känns det att vara en del av teamet? – Väldigt trevligt, vi hjälper varandra och finns alltid nära till hands. Vi är ett härligt gäng helt enkelt!

 • 3 Months, 2 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Adestia tar emot pris för störst växande Starleafpartner i Norden!Under StarLeafs partnerevent i London representerades Adestia av VD:n som tog emot ett mycket uppskattat och välförtjänt pris ”Största växande Starleafpartnern i Norden”. ”Jag är otroligt stolt över alla Adestianer som verkligen kämpar och ger sitt yttersta varje dag. Varje person har en lika stor del i denna bragd och alla ska känna sig delaktiga. Jag vill även ge ett stort tack till det svenska Starleafteamet som backar upp oss otroligt mycket och verkligen ger järnet för att vi ska lyckas. Starleaf är något unikt och den mest driftsäkra och användarvänliga lösningen på marknaden idag.” / Alexander Lindahl. Don Girskis, StarLeaf Chief Revenue Officer uttryckte sig i mycket positiva ordalag om Adestia “Our strong relationship with Adestia has really driven StarLeaf’s business, and it’s great to have the best-in-class working with us. The StarLeaf partner awards are given in recognition of the role our partners have played, and will continue to play, in our exponential growth and continued success. We work constantly to develop these relationships, and are looking forward to building on these mutual successes.” På bild: T.V Alexander Lindahl CEO Adestia, T.H Mark Loney CEO Starleaf.

 • 3 Months, 3 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Vår VD Alexander Lindahl representerar Adestia på Starleafs partnerevent i London där vi på scen berättar om Skandinaviens största Starleafaffär med Tillväxtverket. I samband med detta, fick vi även möjlighet att berätta för våra kollegor i världen hur enkelt det är att implementera Starleafs videolösning då vi genomförde världens snabbaste implementation med 55 system på 8 dagar. Och roligast av allt, efter bara 4 veckor så har Tillväxtverket 880 timmar videomöten i veckan. Detta innebär en enorm besparing av såväl pengar som miljö för en så stor myndighet som Tillväxtverket men framför allt så ökar verksamhetens effektivitet, mobilitet och produktivitet.

 • 3 Months, 15 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Vill ni rusta upp ert konferensrum? Vi erbjuder bra teknik och allt som ryms i ett konferensrum.🙌🏼

 • 3 Months, 21 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Stanna på kontoret. Och gör en insats för miljön.

 • 4 Months, 1 Day Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Den feedback vi får från våra kunder är ovärderlig. "I takt med att vi växer ökar kraven på snygg, bra och pålitlig teknik. Adestia hade den kreativa blicken och kunde matcha våra behov med de nya lokalerna på ett snyggt sätt"Elisabeth Olsson Lasu, IT-projektledare, ByggVesta AB

 • 4 Months, 14 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Håll medarbetarna uppdaterade var de än befinner sig. 
 ✔️ Pushnotiser till mobilen på sekunden. ✔️ Intranät, sms och e-post i ett enda verktyg.

 • 4 Months, 19 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Vi passar på att önska våra kunder, leverantörer och kontakter en riktigt härlig påskhelg! 

 • 4 Months, 26 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Vi hade nyligen möte med Vass Kommunikation för att planera våra framtida kommunikationsinsatser. Något som spikades var att vi fortsätter med våra mailutskick som fått positiv respons – roligt att se att de är uppskattade! Vill du också få utskick om senaste nytt?  Kommentera med din mailadress nedan! 

 • 5 Months, 5 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Datasäkerheten bör vara en avgörande faktor vid valet av videokonferenslösning. SafeCom gör att utskrifter blir säkrare med identifiering via tag eller kod och digital arkivering via molntjänsten doCuro.

 • 5 Months, 16 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Om hållbarhet och miljö är viktigt för ert företag är skrivarserien HP PageWide ett bra val!

 • 5 Months, 24 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  En helhetslösning som effektiviserar för Täby kommun”Nu hamnar utskrifer aldrig i fel händer och onödiga utskrifer blir inte liggandes i en hög i skrivarrummet” – Peter Svanberg, IT-enhetschef på Täby Kommun.

 • 6 Months, 2 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Nu är det slut på fördröjningar och dålig precision. Denna touchskärm är för oss som vill förbättra och utveckla vårt sätt att jobba interaktivt och inspirerande i våra möten med andra.Clevertouch – den kompletta produkten: Vi har väntat på en touchskärm som inte enbart har en strålande touchteknik, utan även kommer som en komplett produkt med rätt mjukvaror paketerats med rätt hårdvara. Allt detta till ett fördelaktigt pris.

 • 6 Months, 12 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  :: NYA INSTRUKTIONSFILMER PÅ HEMSIDAN ::Nu har vi skapat instruktionsfilmer för att underlätta och inspirera våra kunder.

 • 6 Months, 19 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Som ny AV-tekniker på Adestia har Emil Edberg daglig kontakt med kunder. Hans huvudfokus är alltid att göra kunderna nöjda och han drivs av att få utvecklas och göra nya saker. Emil började på Adestia då han såg det som ett drivet företag med en bra stämning.🙌🏼

 • 6 Months, 26 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Starleaf Cloud GTmini är ett videokonferenssystem som passar små till stora konferensrum! 

 • 7 Months, 8 Days Agoview on linkedin

  Adestia AB

  Vi är glada och stolta över våra kunder och de fina ord de ger oss!

Kontakta oss