Få kontroll och hantera era utskrifter med den helt molnbaserade lösningen Printix. Lösningen är enkel och flexibel samtidigt som den sänker kostnaderna. Printix är ett komplett verktyg som hanterar köer och drivrutiner.

Klicka här för att läsa mer »

Adestia välkomnar två nya kollegor!

Gustaf Wikström

Vi välkomnar Gustaf Wikström till vårt team på Adestia. I rollen som Sales Engineer designar och skräddarsyr Gustaf lösningar till bl.a. konferensrum. Med 15 år inom branschen har han bred erfarenhet av hur ett konferensrum ska struktureras och han brinner för att uppfylla kundens behov. Han ser en ljus framtid tillsammans med Adestia och alla våra kunder.

Amir Mahdavi

Sedan februari har vi förstärkt vårt team med Amir Mahdavi som AV-tekniker. Amir har arbetat inom branschen i ett par år och bistår kunder med bl.a. montering och felsök av olika produkter inom audiovision.

– Adestia är ett företag som tänker framtid och strävar efter att uppfylla kundens behov, det är även något som jag värnar om, berättar Amir.

Anmäl dig till vårt webinarium

Onsdagen den 24 april bjuder vi in till ett webinarium med StarLeaf.

StarLeaf lyfter fördelarna med att trådlöst kunna ansluta, kommunicera och samarbeta. Under webinariet kommer de prata om hur tids- och kostnadseffektivt det är med ett robust och molnbaserat system och hur övergången från tidigare kommunikationsinfrastruktur kan ske till molnet. Utöver det diskutererar de även nästa generations tillförlitlighet, säkerhet och hanterbarhet.

Som ni hör är det många spännande delar!
Anmäl dig här! 

En modern och användarvänlig AV-lösning underlättar för medarbetarna på HSB Södertörn

– Sedan vi fick den nya AV-lösningen har vi haft mindre krångel med teknik vilket sparar både tid och frustration. Att ha all AV-utrustning från samma leverantör förenklar för både support och annan kontakt, berättar Frida Tropan, IT-ansvarig på HSB Södertörn.

Så hjälpte vi HSB Södertörn »

10-årsjubileum

Torsdag 5 september firar vi att Adestia fyller 10 år – och det vill vi göra tillsammans med dig! Vi rullar ut röda mattan och bjuder in till en oförglömlig kväll på champagnebaren på södra teatern, belägen på Mosebacke. Det bjuds bland annat på tävlingar med fina priser och utsökt buffé!

Anmäl dig här »

homepage
e-post
LinkedIn