Smartsign – Template Creator!

Smartsign har nyligen släppt en ny funktion som gör det enkelt för användaren att skapa och redigera mallar i verktyget. Med Smartsigns informationsskärmar kan du tidsstyra budskap och jobba i realtid världen över – nu med egen layout!

Klicka här för att läsa mer »

Anmäl dig till vårt frukostseminarium

Torsdagen en 28 mars kl 8.00-10.00 bjuder vi in till frukostseminarium tillsammans med StarLeaf.

Vi bjuder på frukost medan Starleaf presenterar de senaste nyheterna för tjänsten. StarLeaf kommer ständigt med nya funktioner, uppdateringar och tjänster som optimerar användandet. Varmt välkomna till Adestia i Solna Strand för att höra om det senaste från videojätten StarLeaf.

Vi ser fram emot att ses! Anmäl dig här! 

    Det skrivs om Adestia i Telekomidag

                                                       Klicka här för att läsa mer »

Slättö Förvaltning har ett hållbarhetstänk som gjorde att valet föll på Adestia

– Vi fick inte bara ett väldigt bra AV-system utan Adestia hjälpte även till med att ta hand om och återvinna vår gamla utrustning, vilket är ett stort plus för oss, berättar Daniel Lyckhammar, Operativ chef på Slättö Förvaltning.

Så hjälpte vi Slättö Förvaltning »

Adestia förstärker teamet

Adestia förstärker sitt team med ytterligare en stjärna, Camilla Höglund. Sedan januari arbetar hon som säljare och hjälper kunder med skräddarsydda lösningar. Hon har många års erfarenhet av försäljning och ser fram emot att lära sig allt inom print, AV och videokonferens. Camilla är beslutsam och positiv med glimten i ögat.

– Adestia växer snabbt och jag ser ljust på framtiden! säger Camilla Höglund.

Adestia blev årets bästa leverantör av video- och konferensteknik i Stockholm

När det nu står klart att vi tilldelats Custice Awards för 2018 som Stockholms bästa leverantör av Video och Konferensteknik 2018, så inser vi ju ödmjukt att det naturligtvis är ni som kund som är huvudpersonen i vårt arbete.

Custice Awards är den största nöjd­kund­ undersökning som görs i Sverige. Priset, som har delats ut sedan 2012, vaskas fram från de 1,2 miljoner svar man får in varje år från företagsundersökningar

Läs mer här »

10-årsjubileum

I år firar Adestia 10 år!
Håll utkik framöver för mer information angående detta.

homepage
e-post
LinkedIn