HP har utsett Adestia till testpilot av HPs nya pullprintlösning i molnet

Adestia är ett av fem bolag i Europa som ska testa och utvärdera Jetadvantage Secure Print innan den går live.

Ingen server behövs utan lösningen är helt molnbaserad. Fungerar med kort/tagg, kod på display eller via QR-kod. Du kan enkelt spara dina utskriftsjobb i molnet eller i en mapp på din dator. JetAdvantage kan även ta fram analytiska rapporter (Insights), allt för fullständig optimering av din maskinpark.

Vi ser fram emot att testa det här!

Byggvesta valde Adestia

– I takt med att vi växer ökar kraven på snygg, bra och pålitlig teknik. Adestia hade den kreativa blicken och kunde matcha våra behov med de nya lokalerna på ett snyggt sätt, berättar Elisabeth Olsson Lasu, IT-projektledare på ByggVesta.

Läs mer om vårt arbete tillsammans med ByggVesta »

HP lanserar PageWide – nästa generations utskriftsteknik!

HP PageWide-tekniken och nya LaserJet A3 skrivare levererar snabb hastighet och hög säkerhet. Det är en miljövänlig teknik som minskar slitage och underhåll, vilket även ger en lägre kostnad.

För mer information om PageWide »

Vi är så glada över våra nya lokaler och det vill vi fira – med dig!

Vi finns numera på Hemvärnsgatan 11 i Sveriges användarvänligaste kontor! Den 31 augusti från kl 14.00 kommer vi att fira detta med en invigning. Våra tillverkare finns på plats för att visa er senaste nytt och de utlovar fina priser till frågesporten. Under eftermiddagen bjuds det på aktiviteter, tilltugg och goda drycker.
OSA senast 30 juni. 
Anmäl dig via tidigare utskickad inbjudan eller maila oss på event@adestia.se 

Adestia har nu HPs högsta certifiering inom print = First Gold One – Managed Print Specialist!

homepage
e-post
LinkedIn