Funktionshyr en smart och elegant lösning till det mindre mötesrummet!

Jobbar ni i Skype/Teams/Zoom eller andra videoklienter och har problem med att ansluta till ert videomöte i konferensrummen på ett smidigt sätt? Med vår lösning för det mindre mötesrummet kan det inte bli enklare – anslut en usb-kabel i din dator och låt mötet börja.

Klicka här för att läsa mer »

Adestia tillsätter ny vd!

Efter tre års tid med fokus på tillväxt och expansion har vår ledning och styrelse utformat en ny strategi där mjuka värden är betydande. Den nya satsningen kräver också en vd som kan leda utifrån de föreskrifter som ges och vårt team är rörande överens om att Erik kommer axla den nya rollen på ett mycket bra sätt.

– Min tid som vd har resulterat i en kraftig expansion och 197-procentig tillväxt. Nu krävs en vd som är mer proaktiv och kan sätta personalen i första hand. Jag går in som CTO där jag är teknisk ansvarig för ljud och bildteknik. Vi agerar på en mycket snabb och föränderlig marknad och det krävs att vi som leverantör hela tiden följer och tar till oss den teknik som stöder vår strategi kring användarvänlighet och driftsäkerhet. Det ställs höga krav på dagens CTOer vilket jag ser som härligt utmanande, berättar Alexander.

Erik är imponerad över de resultat Adestia har uppnått med Alexander vid rodret och han ser fram emot att få ta arbetet vidare.

– För att säkerställa leverans mot kund och hänga med i den snabba omsättningsökningen kommer vi att genomföra interna struktur- och processförändringar. Det känns oerhört spännande att axla den nya rollen och jag är förväntansfull på framtiden! Medarbetarna är hjärtat i vårt bolag och tillsammans ska vi arbeta för att höja vår service- och supporttjänst till en ännu högre nivå, berättar Erik.

Låt dig inspireras!

Vi har uppdaterat vår hemsida med en sida fylld av inspiration! Där får du möjlighet att se hur våra kunder har valt att göra audiovision, print och videokonferensutstrutning till en del av deras inredning. SISAB och Leveriet är två av våra nöjda kunder!

Spana in deras kontor och fler bilder här!

10-årsjubileum

Torsdag 5 september firar vi att Adestia fyller 10 år – och det vill vi göra tillsammans med dig! Vi rullar ut röda mattan och bjuder in till en oförglömlig kväll på champagnebaren på södra teatern, belägen på Mosebacke. Det bjuds bland annat på tävlingar med fina priser och utsökt buffé!

Anmäl dig här »

Vi vill tacka dig för en fin vår och önska dig en härlig sommar! Njut av sol, bad och glass under semestern så ser vi fram emot att höras efter till sensommaren! Och, du missar väl inte vårt 10-årsjubileum den 5 september? Vi syns där! 🙂

homepage
e-post
LinkedIn