Stort grattis till vinnaren av en Sonos Play:5

Stort tack för ert deltagande och engagemang kring tävlingen som vi hade när vår lanserade vår nya hemsida. Vi säger ett stort grattis till Mikael Söderström på Eurostep.

Kika in vår hemsida »

”Det är en enorm skillnad nu när vi endast har en leverantör för alla tjänster och produkter och det sparar både tid och pengar för oss.”

– Tack vare Adestia kunde vi få en helhetsleverantör som täckte alla våra behov inom print och AV-tjänster och dessutom till ett bra pris, berättar Urban Stenberg, administrativt ansvarig på Amendo Bemanning & Rekrytering. Företaget är en av Sveriges ledande aktörer inom bemanning och rekrytering med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans och försäkring.

Läs mer om hur Amendo sparade både tid och pengar »

Pull Print – hållbara och reducerade utskriftskostnader

Adestia erbjuder så kallade ”Pull Print”-lösningar som sparar både på pengar och miljö. För de allra flesta företag är det en ekonomisk vinning och besparingen kan vara så mycket som upp till 25-30 %.

Läs mer om hur Pull Print kan underlätta för er »

Vi ser fram emot våren!

I maj 2017 flyttar vi in i Sveriges användarvänligaste kontor i Solna Strand.

Tillsammans med Humlegården och våra samarbetspartners ska vi skapa Sveriges användarvänligaste och hållbaraste kontor. Håll utkik efter mer info som kommer inom kort.

Homepage
e-post
Linked In