Tack för ett fantastiskt år!

Under 2018 har vi bland annat expanderat med många nya stjärnor och tack vare vårt uppdrag hos Tillväxtverket tilldelades vi pris för den “Största växande Starleafpartnern i Norden”. Vi har även levererat användarvänliga lösningar inom audiovision till Atrium Ljungbergs huvudkontor i Sickla. Utöver det har vi arrangerat flera lyckade föreläsningar och haft många bra samarbeten med partners, kunder och leverantörer. Med detta vill vi önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Atrium Ljungberg revolutionerar med Leveriet

Foto: Arkitekt KonceptTM

Atrium Ljungberg revolutionerar med nytt paketutlämningskoncept där Adestia är med och bidrar med moderna videoväggar från Samsung. Det nya konceptet Leveriet innebär en helt ny lösning för paketutlämning. Här kombineras e-handeln med fysiska butiksmiljöer med kunnig personalstyrka. Leveriet öppnar lagom till julhandeln i Sickla (Stockholm) och Mobilia (Malmö).

Med sina smarta uppkopplade funktioner kan Samsung Flip underlätta för moderna möten. Det är ett digitalt blädderblock med 4k-datorskärm på 55 tum.

Fördelar med ett digitalt blädderblock »

10-årsjubileum

Vi ser fram emot att gå in i år 2019 och vi tror att det kommer bli ett riktigt bra år, inte minst för att Adestia firar 10 år! Håll utkik framöver för mer information angående detta.

homepage
e-post
LinkedIn