Implementeringen som blev en världsnyhet

När Tillväxtverket  behövde uppdatera sin videokonferenslösning påbörjade de en omfattande upphandling. Den dåvarande lösningen började bli förlegad och alla konferensrum var inte utrustade med videosystem, vilket gjorde att vissa möten blev ineffektiva. Det viktigaste i den nya lösningen var bland annat användarvänligheten, möjligheten att sömlöst brygga över andra standarder på marknaden och att lösningen skulle levereras som en tjänst.

– Adestia är professionella, engagerade och kunniga inom området. De kan tekniken och brinner för den. Det märks att de vill leverera med hög kvalitet, och de lyckas med det. Vi har haft ett väldigt bra samarbete hela vägen, säger Nader Svärd.

Klicka här för att läsa varför det blev en världsnyhet »

Stora printaffärer

Vi fick äran att leverera ett trettiotal kopiatorer (MFP) till Dina Försäkringar från Hudiksvall i norr till Lund i söder. Alla kopiatorerna har en sk. Follow Me Print-lösning där man använder en skrivarkö. Installationen skedde remote från Stockholm och alla kopiatorerna var installerade inom 1 timme från leverans. Det kallar vi tempo! Vi vann även printtjänstupphandlingen till Riksrevisionen. Ca 12 st HP E87650z med Follow Me-lösning.

Vårt bidrag till Sveriges snyggaste kontor 2018

Vi vill rikta ett stort grattis till  Atrium Ljungberg som tidigare i veckan tilldelades det ärofyllda priset Sveriges snyggaste kontor 2018! Vårt bidrag var snygga och användarvänliga lösningar för audiovision. Funktion är viktigt, men ett kontor eller konferensrum ska även vara representativt och trivsamt att vistas i. Därför är våra installationer snygga och rena med produkter som erbjuder modern och stilren design. Våra kunder ser fram emot att komma till jobbet.

artikel om Atrium Ljungbergs kontor »

Vi välkomnar nya medarbetare!

Vi vill hälsa vår nya kollega, Peter Johansson, varmt välkommen!

Peter har arbetat som Senior Account Manager hos Adestia i en månad. Han är strukturerad och brinner för att hjälpa kunder. En vanliga arbetsdag kan bestå av att hjälpa kunder att hitta rätt typ av skrivare, ett friktionsfritt konferensrum eller ett videokonferenssystem. Han ser en ljus framtid tillsammans med Adestia och alla kunder.

Vi har även förstärkt vår AV-avdelning med ytterligare en kollega!

Möt vår nya AV-tekniker Niclas Harlestam. En vanlig arbetsdag för Niclas kan bestå av att hjälpa kunder med installation och felsök av bland annat videokonferensutrustning. Som person gillar han att se lösningar på problem, vilket gör att rollen passar honom som handen i handsken.

Adestia växer med god lönsamhet. Under 2018 har vi ökat vår omsättning med 67 % och samtidigt nått Högsta kreditvärdighet hos UC.

homepage
e-post
Linked In