Välkommen tillbaka efter den varma sommaren

Hösten närmar sig. Frisk luft, härliga färger och massa energi! Vi är peppade. Vi kommer under hösten anordna flera seminarium – missa inte det!

Digitala avtal och elektroniska signaturer – med Simple Sign!

I takt med at digitaliseringen ökar försvinner pappret mer och mer. Simple Sign används idag inom många olika branscher och används av såväl säljorganisationer som advokatbyråer. Med Simple Sign kan ni som motagare enkelt ta emot och signera avtal på bara några få sekunder.

Vill du veta mer om Simple Sign?  Läs vårt produktblad »

Vi välkomnar nya medarbetare!

Vi vill hälsa vår nya kollega, Nathanael ”Nate” Tesfay, varmt välkommen!
Nathanael jobbar som servicekoordinator vilket innebär att han ger support till kunder som har vår utrustning, tar emot felanmälan och koordinerar servicejobb till våra tekniker.

Enligt Nathanael själv ligger hans styrkor i att han aldrig ger upp och är lösningsorienterad. Hittills tycker han att det är roligt och utvecklande att jobba hos oss på Adestia, och vi är glada att ha honom här.

Vi har även förstärkt vår installation- och serviceavdelning med ytterligare en kollega, Mikael Hanson.
Mikael har lång erfarenhet inom branschen, är noggrann och envis vilket gör att han alltid hittar optimala lösningar till kunderna.

Vi hoppas på att Mikael ska trivas hos oss och hälsar honom varmt välkommen.

Välkomna till frukostseminarium med Clevertouch och GoGet hos oss på Adestia!
Vi kommer att börja med att presentera Clevertouch, en touchskärm för er som vill förbättra och utveckla ert sätt att jobba interaktivt och inspirerande i möten med andra.

Anmäl dig senast 20 september.  Läs mer och anmäl dig »

homepage
e-post
LinkedIn