Vilken härlig vår det har varit!

Det strålande solskenet som maj bjöd på gjorde susen även för oss på Adestia! Vi har expanderat med flera medarbetare, vunnit pris för störst växande StarLeaf-partner i Norden och bland annat fått in ett stort uppdrag för Tillväxtverket. Och vilken perfekt avrundning det blev med en VM-seger i Sveriges premiär! Med detta vill vi önska er en riktigt fin sommar.

Vi välkomnar Camilla Ketzénius
Flera av er har säkerligen varit i kontakt med våra medarbetare Josefine och Sofie. Vi vill informera er om att de nu går på föräldrarledighet. Vi önskar dem och deras familjer varmt lycka till!

Camilla Ketzénius – vår nya kollega kommer täcka upp deras områden inom sälj, inköp och leverans. Camilla har de senste sju åren arbetat som utbildningsadministratör på FAR. Camilla fick frågan varför hon fastnade för Adestia:

– De verkade pigga och alerta. De månar om sina kunder på ett långsiktigt och hållbart sätt. Vilket jag fastnade för.

Vi är glada att ha Camilla i teamet och konktar ni vår kundservice är det henne ni kommer möta!

Unionens arbetslöshetskassa valde Adestia

I takt med utveckling och expandering var Unionens arbetslöshetskassa i behov av teknik med hög kvalitet. Efter en undersökning av potentiella leverantörer föll valet på Adestia och deras tjänst StarLeaf.

– Vi har många interna möten och arbetar med gemensamma dokument, då vill man kunna visa sin skärm och tidigare lösningar har inte kunnat möta våra behov. Det gjorde att vi tog steget att installera videoutrustningen från Adestia, säger Tony Flodman applikationsansvarig på Unionens arbetslöshetskassa.

Läs vårt kundcase om Unionen »

Dina personuppgifter är säkra
Den 25 maj trädde den nya EU-förordningen GDPR (General Data Protection Regulation) i kraft och ersätter den svenska personuppgiftslagen. Vi på Adestia AB vill såklart se till att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personliga uppgifter. Vi vill med detta brev försäkra oss om att vi får fortsatt förtroende från dig att skicka viktig information och nyheter om vad som händer hos oss på Adestia genom våra nyhetsbrev.

Du behöver inte godkänna villkoren på nytt men läs gärna igenom vår personuppgiftspolicy för hur vi lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor kring vårt integritetsskydd är du välkommen att skicka ett mail till info@adestia.se. Du ska alltid kunna känna dig trygg när du lämnar personuppgifter till oss.

homepage
e-post
LinkedIn