Goget nyhetsbrev

Med bokningsskärmar från GoGet får ni full kontroll på era mötesbokningar. Undvik missförstånd och dubbelbokningar. Ni får en effektiv mötesplanering, som i sin tur leder till såväl kostnads- som tidsbesparingar.

Vill du veta mer om GoGet? Läs vårt produktblad »

Vår VD Alexander Lindahl representerar Adestia på StarLeafs partnerevent i London där vi på scen berättar om Skandinaviens största StarLeaf-affär med Tillväxtverket.

Alex Starleaf
starleaf-pris

Vår VD Alexander Lindahl representerar Adestia på Starleafs partnerevent i London där vi på scen berättar om Skandinaviens största Starleafaffär med Tillväxtverket.

I samband med detta, fick vi även möjlighet att berätta för våra kollegor i världen hur enkelt det är att implementera Starleafs videolösning då vi genomförde världens snabbaste implementation med 55 system på 8 dagar. Och roligast av allt, efter bara 4 veckor så har Tillväxtverket 880 timmar videomöten i veckan. Detta innebär en enorm besparing av såväl pengar som miljö för en så stor myndighet som Tillväxtverket men framför allt så ökar verksamhetens effektivitet, mobilitet och produktivitet.

Under partnereventet fick vi även äran att ta emot pris för ”snabbast växande StarLeaf-partner i Norden” samt att vi fick ett erkännande att vi är deras största partner i Sverige.

Vi utökar vårt säljteam!

Gustaf

Vi hälsar Gustaf Thunqvist varmt välkommen. Han beskriver sig själv som strategisk med en god förmåga att skapa nya kontakter. Gustafs huvudfokus är att alltid komma med den bästa lösningen utifrån kundens behov.
Gustaf, hur är det att arbeta på Adestia?
– Det är full fart! Vi är inne i ett spännande skede där vi växer på alla fronter.

Fredrik

Vi hälsar även Fredrik Håkansson varmt välkommen till oss på Adestia! Fredrik fick upp ögonen för Adestia tack vare vårt sätt att jobba med kunder, och nu kommer han ta det arbetet vidare genom att ansvara för kundrelationer.
Fredrik, hur är det att arbeta på Adestia?
– Väldigt trevligt, vi hjälper varandra och finns alltid nära till hands. Vi är ett härligt gäng helt enkelt!

Varmt välkomna till ett seminarium som hålls av StarLeaf tillsammans med Adestia.

starleaf sverige

Vi samlas 12:00 för en lunch och därefter håller vi ett seminarium om Starleaf och nyheterna i tjänsten. Efter seminariet tittar vi på Sveriges första VM-match mot Sydkorea!
Det blir en eftermiddag med intressant föredrag och förhoppningsvis vinst för Sverige!

Läs mer och anmäl dig »

homepage
e-post
LinkedIn