Smartsign

Med Smartsigns nya tjänst Mobile Play App får ni perfekt kontroll över er interna kommunikation. Skicka text, ljud, film och bilder som enkelt når alla medarbetare även om de är på språng. 

Vi på Adestia har tagit fram tre olika paket för att våra kunder ska kunna komma igång med Smartsign på bästa sätt.

Vi hjälper dig att komma igång! Läs mer om våra prispaket »

Studsvik

”Adestias lösning FairPrint har fungerat både i teori och praktik.”

– 5 % av utskrifterna som gjordes tidigare hämtades aldrig ut. Med Adestias lösning sparar vi både tid och pengar, berättar Anders Lundemo, IT-ansvarig och inköpsansvarig på Studsvik.

Läs mer om hur Studsvik sparar både tid och pengar »

PapaerCut

Minska era utskriftskostnader med PaperCut MF.

Få kontroll och hantera era utskrifter på ett flexibelt sätt med PaperCut MF. Oavsett storleken på ert företag är PaperCut MF en bra lösning. Ni kan administrera era skrivare via en webbsida utan någon ytterligare programvara – enkelt att använda och distribuera.

Läs mer om hur PaperCut MF kan underlätta för er »

Ekobrottsmyndigheten

Adestia vann ram-avtal med Ekobrottsmyndigheten

Vi är glada och stolta att vi nu under oktober och november levererar ut vår printtjänstlösning till Ekobrottsmyndigheten runt om i hela Sverige.

HP planet partners

Adestia deltar i HP’s Planet Partners Program.

Vårt engagemang tillsammans med er kunder bidrar till en hållbar utskrift och till att hålla bläckpatronerna borta från soptippen för gott.

Inga HP-originalkassetter som returneras via HP Planet Partners skickas till soptippen. De reduceras istället till råvaror som sedan kan användas för att skapa nya metall- och plastprodukter så som HP-patroner.

Tack vare er hjälp har vi återvunnit nästan 100% sedan vi startade med HP Planet Partners Program.

Det är vi såklart oerhört stolta över!

homepage
e-post
LinkedIn