Kostnadseffektiva lösningar och förstklassig service

Geberit är en internationell marknadsledande koncern för tillverkning av bland annat IFÖ-produkter med stor närvaro i Europa. Geberit är etablerade i 29 länder världen över. Företaget finns representerade på fem platser i Sverige, varav tillverkning av sanitetsprodukter på två orter. En koncern i den omfattningen kräver en lätthanterlig kontorsdrift och en maskinpark med rätt förutsättningar. Med Adestia som leverantör fick Geberit en optimal lösning.

– De har stor problemlösningsförmåga och deras mål är tydligt – de vill förenkla för sina kunder. Jag vill lyfta Mats Andeer som är vår kontaktperson på Adestia, han är fantastisk att ha att göra med. Adestias kundfokus är en stor fördel och något jag uppskattar, berättar Ingemar.

Ta del av kundcaset här »

Frukostseminarium 7/11: Säkra utskrifter via molnet

Den 7/11 klockan 8.00-9.30 håller vi ett frukostseminarium om säkra utskrifter via molnet. Vi berättar hur ni kan sänka era utskriftskostnader med den molnbaserade lösningen Printix. Vi visar hur man hanterar hela utskriftsmiljön från en plats – molnet.

Mer information om seminariet kommer inom kort, men det går bra att anmäla sig redan nu till info@adestia.se!

Vi på Adestia expanderar och välkomnar Jenny Bejerskog! ?

Sedan mitten av september har Jenny intagit rollen som säljare på Adestia. Med tydliga värderingar, social kompetens och ett brinnande intresse för sälj vet vi att hon kommer bidra till att underhålla existerande kundkontakter och etablera nya.

– Det känns jättekul och spännande att få bli en del av Adestia. Jag har blivit väl mottagen av alla kollegor och det märks att alla värnar om att jag ska trivas samt få de förutsättningar som krävs för att göra ett bra jobb. Jag ser fram emot att anamma bolagets värderingar och ledord som tydligt genomsyrar såväl medarbetare som affärsprocesser, berättar Jenny.

På fritiden tycker Jenny om att umgås med vänner och familj, spendera tid i naturen och skriva. Hon älskar ord och har skrivit både kortare reflektioner, dikter och romaner.

Varmt välkommen Jenny!

Höstkampanj på samtliga papperssorter!

Kolla in vår tillbehörsshop där vi just nu har kampanjpris på papper. Klicka på länken för att ta del av kampanjen!

» Tillbehörsshoppen

Stort tack!

Vi vill återigen rikta ett stort tack till alla som var med och firade Adestias 10-årsjubileum. Kvällen bjöd på mingel, fantastisk utsikt, spännande föredrag och god mat!

Stort tack alla kunder, leverantörer och samarbetspartners som var med och förgyllde dagen!

Fotograf: Helena Engström, Vass Kommunikation

StarLeaf får utmärkelse
Vår videotjänst StarLeaf har fått en utmärkelse i Gartner. Stort grattis, vi är stolta partners!

”StarLeaf recognized as a Visionary in the Gartner 2019 Magic Quadrant for Meeting Solutions”.

Kolla in StarLeafs lösning här »

Klicka här för att läsa mer om vårt erbjudande inom videokonferens »

homepage
e-post
LinkedIn