Invigningen blev en succé – stort tack!

Stort grattis till vinnarna av tipspromenaden

Under invigningen hade vi en tipspromenad med fina priser. Några av er hade 13 rätt vilket gjorde att tävlingen fick avgöras med en spännande utslagsfråga, som löd: Vad är Stefans Haslums personbästa för milen? Rätt svar är 45:48.

På 1:a plats och vinnare av en Sonos play 5:
Marianne Johnson från Unit4 (45:15).


På 2:a plats och vinnare av en Samsung Level Box Slim Samsung:

Harry Rubino och Peter Zethraeus på Rubino Rekrytering (45:14).


På 3:e plats och vinnare av ett par hörlurar från HP – H2800 headset:

Thomas Garstka från KW Kontorsservice (46:30).

Vi lanserar FuturePrint by Adestia

Hållbarhet för framtiden. Gräset är grönare hos oss.

Tillsammans med våra partners vill vi minska vår verksamhets miljöbelastning. Det gör vi genom att underlätta för våra kunder att göra miljömässigt bättre val.

Genom att ha skrivare och tjänster i ett och samma paket kan vi erbjuda er ett hållbarhetsprogram – FuturePrint by Adestia. Det finns mycket att vinna under perioden en skrivare eller kopiator är i bruk. Minskad energianvändning, mindre förpackningsvaror, uppgraderad mjukvara och återanvändning av tonerpatroner och kassetter är bara några av våra miljömässigt bättre val. Vi gör det enkelt för er att välja rätt. 

Läs mer om FuturePrint by Adestia »

Nya Skype Room System

En komplett lösning med ordentlig hårdvara för Skype i konferensrum.

Skype Room System är en smart och elegant konferensrumslösning för Skype Videokonferens designad av Logitech och Microsoft. Användaren kan med ett enkelt knapptryck ansluta till mötet och direkt via touchpanelen dela sin presentation över videolänken mot smartphones, andra Room systems eller datorer.

Läs mer om Skype Room System »

Kommande Event

Frukostseminarium med StarLeaf

Välkomna på StarLeaf frukostseminarium hos oss på Adestia. Vi bjuder på frukost medan StarLeaf presenterar nyheter som bland annat rör Skype For Business integration och den helt nya StarLeaf Appen.

Seminarium hålls onsdagen 11/10 kl 08.00-10.00. Anmäl din plats till: event@adestia.se.

homepage
e-post
Linked In