Schysstare villkor. Bättre för din plånbok och miljön.

”Print som tjänst” är en växande trend inom utskriftshantering. Det är en tjänst där leverantören tar ett större ansvar för driften av kundens print- och utskriftshantering. I mångt och mycket påminner detta om outsourcing och många lösningar är molnbaserade. Andra växande trender inom utskriftshantering är efterfrågan på flexibla avtal som medger ändringar under avtalstiden samt digitalisering av dokument såsom digitala arkiv, OCR-tolkning, Sharescan och Google Docs.

I centrum för vårt erbjudande inom utskriftshantering är ”FairPrint by Adestia”. Det är inte produkterna vi säljer som gör oss unika, det är hur vi gör affärer. FairPrint exemplifierar vår affärsmodell och är en flexibel utskriftshanteringstjänst till en fast månadskostnad där service ingår:

Fair Print
  • Hyr direkt av oss
  • Flexibla och transparenta avtal
  • Minimal administration
  • Inga krav på utskriftvolymer eller klickavgifter

Printtjänst PLUS

Om FairPrint är vårt sätt att göra affärer på så är Printtjänst PLUS tjänsten för dig om du vill slippa tänka på företagets print- och utskriftshantering. I korthet så innebär det att vi proaktivt tar hand om allt från att se till att era maskiner fungerar, fyller på papper och byter toner till att se till att alla toner, trummor med mera återvinns på ett miljövänligt sätt.

Pull Print

Andra produkter och tjänster vi erbjuder är SafeCom, SafeQ och molntjänsten PrintixGO för säkrare utskrifter med identifiering via tag eller kod och digital arkivering via molntjänsten OptimiDoc.

Hållbara och miljövänligare lösningar, tjänster och produkter är ett viktigt fokusområde. Vi lyfter fram och rekommenderar de produkter som våra leverantörer kategoriserar som mer miljövänliga och vi verkar för att de produkter som ingår i våra lösningar kan användas längre. Det åstadkommer vi genom att uppgradera funktionen, inte produkten.

Vi erbjuder så kallade ”Pull Printing”-lösningar som kan reducera utskriftsbehovet med upp till 20–40% och deltar i HP Planet Partners-programmet. Dessutom erbjuder vi miljölådor för återvinning av tonerkassetter och trummor.

Funktionalitet, flexibilitet, transparens, enkelhet och fokus på hållbarhet. Det är vad vi erbjuder dig inom utskriftshantering.

Hyr skrivare

Adestia rekommenderar

Bizhub ECO by Konica Minolta

Med en skrivare från Konica Minolta levererad av Adestia har du alltid en skrivare med förinställda ekofunktioner. Där ni både sänker era utskriftskostnader, sparar resurser samt förbättrar arbetseffektiviteten.

Ladda ner vårt produktblad Bizhub Eco by Konica Minolta för att läsa mer.

Boka en kostnadsfri demostation med oss så berättar vi mer. Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller på e-post info@adestia.se eller på telefon          08-400 295 00.

Konica Minolta C258/C308/C368

Konica Minolta C250i/C300i/C360i

Denna modellserie rekommenderar vi till dig som har ett utskriftsbehov på en medelnivå. Toppmodern teknik ger en garanterat lägre energiförbrukning som i sin tur minskar miljöpåverkan.

Vill du veta mer? 

Har du tänkt på vilken säkerhetsrisk dina skrivare utgör?

Har du tänkt på vilken säkerhetsrisk dina skrivare utgör?

Bara 18 % av företagen granskar sina skrivare efter hot. Hur är det med era?

Skydda ert nätverk med världens säkraste skrivare – inklusive enheter som automatiskt kan upptäcka och stoppa en attack. HP kan hjälpa er att automatisera skyddet för enheter, data och dokument med ett brett utbud av lösningar.

HP PageWide

HP PageWide

Lägsta totala ägandekostnad, högsta utskriftshastigheten och bästa energieffektiviteten i produktklassen. HP PageWide är skrivarfamiljen med många utropstecken.

Vill du veta mer?

SafeCom ”Pull Print”

”Pull Print”

Hämta dina utskrifter via tag eller pinkod. Högre dokumentsäkerhet, minskad miljöbelastning och lägre utskriftskostnader med upp till 30 procent. Vi rekommenderar tre olika typer av ”pull printing”-lösningar,  SafeCom, Printix och HCP. Vi hjälper er att göra en noggrann analys av er verksamhet för att se vilken tjänst som kommer att passa er bäst.

Vill du veta mer? Ladda ner vårt produktblad Pull Print!

HP Easy Collect Color Screen

HP Easy Collect Color Screen

Vi kan hjälpa dig skräddarsy dina displayer så att de passar just dina behov. Vi rekommenderar alltid Enterprisemodellerna från HP då de är enkla att använda och påminner om en iPad.

HP MFP 680 series

HP MFP E57540

Vår storsäljare från HP då det gäller A4. Högvolymskopiator, skrivare och skanner. Hyr direkt från oss med ett FairPrint-avtal så ingår servicen i hyran.