Videokonferens

Stanna på kontoret. Och gör en insats för miljön.

Trenden inom videokonferens är att alltfler tjänster blir molnbaserade. Fördelen är att man har åtkomst till sina tjänster när som helst, var som helst och från vilken enhet som helst. Från kontorets konferensrum eller från en smartphone, surfplatta eller PC hemifrån.Men det är viktigt att dessa lösningar är lätta att använda. Undersökningar visar att det i genomsnitt tar 12 minuter att starta en videokonferens. Anledningen är krångliga system eller att tekniken strular.

Vi erbjuder videokonferenslösningar (mobila, personliga och system för konferensrum) som utnyttjar teknikens möjligheter men är lika enkla att använda som en telefon. Funktionalitet före teknisk komplexitet.

Användarvänlighet är ett fokusområde du som användare ser direkt. Säkerhet är ett annat du helst inte ska märka av. Som med all dataöverföring är det viktigt att skydda sin information för obehörig åtkomst. Vår lösning är att rekommendera videokonferenslösningar från StarLeaf. De använder, till skillnad från många andra leverantörer, Secure Sockets Layer (SSL)-protokollet för att skydda data vid överföring. Detta är samma krypteringslösning som används av många banker.

Att StarLeaf dessutom utvecklar väldigt användarvänliga videokonferenssystem (exempelvis helt kompatibla med Skype for Business) med många innovativa funktioner och har ett brett utbud lösningar som passar såväl det lilla som stora företaget gjorde valet av dem som partner än mer lättare.

Videokonferenser gör det enklare att mötas utan resorna. Ingen restid, inga reskostnader och bättre för miljön. Alla kollegor, oavsett var de befinner sig i världen, endast några knapptryckningar bort samtidigt som du gör en insats för miljön och är hemma till middagen.

Söker ditt företag en intelligent och användarvänlig Skypelösning?

Starelaf Cloud är en molntjänst med all intelligens och management i molnet samt konferensrumssystem för alla storlekar och mjukvaruklienter till alla era anställda utan extra kostnad. Med Starleaf Cloud får ni en helt öppen lösning mot ”High end” standarden H323 vilket gör att ni alltid får bästa möjliga video och ljudkvalitet. Från denna lösning kan ni ringa direkt till Skype for Business användare då Starleaf Cloud har full interoperabilitet mot PSTN, WebRTC, Skype For Business, H323 och SIP.

Är det högsta kvalitet och användarvänlighet i ett videomöte ni är ute efter så är Starleaf Cloud något för er.

Vill ni veta mer om StarLeaf Cloud? Kontakta oss eller ladda ner våra produktblad.

Adestia logo

Funktionshyr en smart och elegant lösning till det mindre mötesrummet!

Jobbar ni i Skype/Teams/Zoom eller andra videoklienter och har problem med att ansluta till ert videomöte i konferensrummen på ett smidigt sätt? Med vår lösning för det mindre mötesrummet kan det inte bli enklare – anslut en usb-kabel i din dator och låt mötet börja. Som vanligt jobbar vi med användaren i fokus, lösningen är enkel och driftsäker.

Vill du veta mer om vårt videopaket? Ladda ner vårt produktblad ”Adestia – Videopaket” till höger.

Adestia Videopaket

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Ja