Videokonferens

Stanna på kontoret. Och gör en insats för miljön.

Trenden inom videokonferens är att alltfler tjänster blir molnbaserade. Fördelen är att man har åtkomst till sina tjänster när som helst, var som helst och från vilken enhet som helst. Från kontorets konferensrum eller från en smartphone, surfplatta eller PC hemifrån.Men det är viktigt att dessa lösningar är lätta att använda. Undersökningar visar att det i genomsnitt tar 12 minuter att starta en videokonferens. Anledningen är krångliga system eller att tekniken strular.

Vi erbjuder videokonferenslösningar (mobila, personliga och system för konferensrum) som utnyttjar teknikens möjligheter men är lika enkla att använda som en telefon. Funktionalitet före teknisk komplexitet.

Användarvänlighet är ett fokusområde du som användare ser direkt. Säkerhet är ett annat du helst inte ska märka av. Som med all dataöverföring är det viktigt att skydda sin information för obehörig åtkomst. Vår lösning är att rekommendera videokonferenslösningar från StarLeaf. De använder, till skillnad från många andra leverantörer, Secure Sockets Layer (SSL)-protokollet för att skydda data vid överföring. Detta är samma krypteringslösning som används av många banker.

Att StarLeaf dessutom utvecklar väldigt användarvänliga videokonferenssystem (exempelvis helt kompatibla med Skype for Business) med många innovativa funktioner och har ett brett utbud lösningar som passar såväl det lilla som stora företaget gjorde valet av dem som partner än mer lättare.

Videokonferenser gör det enklare att mötas utan resorna. Ingen restid, inga reskostnader och bättre för miljön. Alla kollegor, oavsett var de befinner sig i världen, endast några knapptryckningar bort samtidigt som du gör en insats för miljön och är hemma till middagen.

Se till att ert kontor är rustat efter Corona – Videomöte i alla mötesrum!

StarLeaf Huddle room är en allt-i-ett-lösning för videomöten som är utformad för att göra även dina minsta utrymmen till platser för människor att samarbeta. Levereras med en mikrofon, vidvinkelkamera, pekskärm och USB-kabel Pronto, den utrustningen som behövs för ett professionellt videomöte. Starleaf ger dig en enkel och professionell mötesupplevelse. Ladda ner vårt produktblad Starleaf Huddle room för att läsa mer.

Kontakta oss på info@adestia.se eller ring oss på 08-400 295 00 för att boka en tid för ett kostnadsfritt videomöte eller för att få prisuppgift.

Adestia logo

Busenkel videolösning för dig som jobbar i Teams!

Jobbar ni i Teams/Skype/Zoom eller andra videoklienter och har problem med att ansluta till ert videomöte i konferensrummen på ett smidigt sätt? Anslut en direktkabel i din bärbara dator – per automatik ansluts din dator med högtalartelefon, presentationsskärm och kamera. Starta sedan ditt videomöte i valfri videoklient. Med denna lösning är det slut på ekoljud, kabeltrassel och fördröjningar. Du kan dessutom funktionshyra denna lösning av oss.

Vill du veta mer? Ladda ner vårt produktblad Adestia Videopaket Teams eller kontakta oss på info@adestia.se, ni kan också nå oss på telefon 08-400 295 00.

Adestia Videopaket

Ta temperaturen på hur resvanorna påverkar företagets koldioxidavtryck och lönsamhet.

Resvanor, resekostnader och utsläpp hör ihop. De flesta företag har en resepolicy som reglerar företagets resande så att det sker på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. Men resandet påverkar även företagets förmåga att uppnå uppställda miljö- och hållbarhetsmål. Att bättre förstå företagets resmönster är det första steget mot en mer hållbar resepolicy som dessutom kan spara mycket pengar. CO2-Tempen by Adestia hjälper företag att kartlägga sina resvanor och det klimatavtryck dessa ger upphov till.

Vårt erbjudande

Adestia erbjuder i samarbete med CERO Sweden (www.cero.nu) tre olika nivåer av analyser anpassade för företag med 50-500 anställda. Ladda ner vårt produktblad CO2-tempen by Adestia för att läsa mer om de olika nivåerna.

Vill ni veta mer om CO2-tempen och få prisförslag? Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ring oss på 08-400 295 00. 

Videokonferenssäkerhet är i fokus just nu och det är tydligt att vissa leverantörer inte uppnår de högra kraven som ställs. När arbete hemifrån blir det nya normala måste du vara säker på att din videomötesleverantör tar säkerhet på allvar. Adestias lösning är att erbjuda StarLeaf.

Hos StarLeaf är våra användares säkerhet vår högsta prioritet och de har investerat mycket i det sedan start. Det är därför StarLeaf är annorlunda.

• StarLeaf är säkert från skadliga angripare som avlyssnar meddelanden eller får åtkomst till mötessessioner eftersom de verkställer kryptering.
• De äger och hanterar sin egen tjänst, så de är inte utsatta för potentiella säkerhets- eller tillförlitlighetsproblem i tredjepartstjänster.
• StarLeaf produktutveckling och teknik utförs helt och hållet internt i Storbritannien.
• De delar inte användardata med andra organisationer som Facebook.

Detta fokus på säkerhet har gjort det möjligt för StarLeaf att uppnå och upprätthålla den internationellt erkända ISO / IEC 27001 säkerhetscertifieringen, som visar deras engagemang för de högsta operativa standarderna för människor, processer och IT-system.

Vi erbjuder nu en unik möjlighet för er att ladda ner Starleafs molnlicens kostnadsfritt.

I licensen ingår följande:

  • Obegränsade direktsamtal (one-to-one)
  • Obegränsat antal videomöten upp till 45 minuter
  • Obegränsad användning av chat

Klicka här för att ladda ner licensen. Vill du veta om tjänsten innan du laddar ner licensen? Kontakta oss på info@adestia.se eller på 08-400 295 00. Du kan också nå oss via vårt kontaktformulär.

Söker ditt företag en intelligent och användarvänlig Skypelösning?

Starelaf Cloud är en molntjänst med all intelligens och management i molnet samt konferensrumssystem för alla storlekar och mjukvaruklienter till alla era anställda utan extra kostnad. Med Starleaf Cloud får ni en helt öppen lösning mot ”High end” standarden H323 vilket gör att ni alltid får bästa möjliga video och ljudkvalitet. Från denna lösning kan ni ringa direkt till Skype for Business användare då Starleaf Cloud har full interoperabilitet mot PSTN, WebRTC, Skype For Business, H323 och SIP.

Är det högsta kvalitet och användarvänlighet i ett videomöte ni är ute efter så är Starleaf Cloud något för er.

Vill ni veta mer om StarLeaf Cloud? Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ladda ner våra produktblad The Value of Video conferencing by Starleaf.