Videokonferens

BYOD (Bring your own device) – för dig som vill ha en enkel och kostnadseffektiv videolösning

Vi på Adestia tror att videomöten kommer att vara lika naturligt som att delta i ett telefonmöte. Medarbetarna kommer troligtvis välja videomöte i större utsträckning istället för att resa till annan ort. Kraven på att kunna ansluta till ett videomöte i varje rum kommer därför att öka. Därför erbjuder vi videolösningen BYOD, där den bärbara datorn är bärare av videomötet. På detta sätt kan ni få videokonferens till alla era mötesrum – på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.

Adestia logo

Anslut en usb-kabel i den bärbara datorn – per automatik ansluts dator med högtalare, mikrofon, kamera och skärm. Videomötet kan sen startas i valfri videoklient. Med denna lösning blir det inget ekoljud – dessutom slut på kabeltrassel och fördröjningar. Som vanligt jobbar vi med användaren i fokus, lösningen är enkel och driftsäker utan kompromisser på kvalitet med ljud och bild.

Ni kan givetvis funktionshyra vår lösning vilket innebär att ni som kund hyr en funktion som Adestia ansvarar för. All service och support ingår under hela hyresperioden för hårdvaran. Om hårdvara skulle gå sönder byts den sömlöst ut från vår utbytespool. Dessutom fast månadskostnad under hela avtalsperioden.

Ladda ner vårt produktblad BYOD för att läsa mer.

Varför välja BYOD?

  • Plattformsoberoende, ni vill kunna ringa alla oavsett videoplattform (Teams/Zoom/Google Hangouts)
  • Fortsätt användning av befintlig mötesklient, tex Microsoft Teams/Zoom/Google Hangouts
  • Ett lägre pris, kostnadseffektivt om behov finns att ha videomöten i alla mötesrum

Kontakta oss via vårt kontaktformulär så återkommer vi med kostnadsförslag till er. Ni kan också nå oss på info@adestia.se eller ring oss på 08-400 295 00.