Videokonferens

Egen videoplattform – H323

Med en egen videoplattform erbjuder Adestia en integrerad lösning som är kompatibel med användarnas olika enheter. Vi rekommenderar den helintegrerade hård- och mjukvarulösningen Starleaf Cloud. Vi som leverantör tar ett helhetsansvar för hela videokonferenslöningen, oavsett vad som händer. Efter installationen erbjuder vi möjligheten att ha en Ambasadör från Adestia på plats de första dagarna efter driftsättning för att hjälpa medarbetarna att komma igång. Ni kan givetvis funktionshyra denna videolösning, vilket innebär att all service och support ingår under hela hyresperioden. En garanterad funktion till en fast månadskostnad.

Boka ett 15 minuter videomöte med oss!

Vi bjuder in dig att boka ett kort videomöte med oss (endast 15 minuter) där vi kommer att berätta om en videokonferenslösning som vi tror djupt på. Vi tror att det kommer att göra det möjligt för dig och dina medarbetare att vara produktiva och i full säkerhet, oavsett om ni väljer att stanna hemma eller återvända till kontoret.

Vi kommer också beröra vikten av att din videolösning integreras med dina affärsapplikationer så att dina arbetsflöden inte störs (integrationer med Microsoft Outlook, Teams, Slack, Google Calendar etc.).

Slutligen kommer vi att diskutera hur du kan säkerställa säkerheten för din videokommunikation från datorn eller i mötesrummet med en professionell lösning.

Starelaf Cloud är en molntjänst med all intelligens och management i molnet samt videokonferensrumssystem för alla storlekar och mjukvaruklienter till alla medarbetare utan extra kostnad. Med Starleaf Cloud får ni en helt öppen lösning mot ”High end” standarden H323 vilket gör att ni alltid får bästa möjliga video och ljudkvalitet. Starleaf Cloud är av högsta kvalitet, högsta säkerhet och användarvänlighet i ett videomöte.

Hos StarLeaf är användares säkerhet av högsta prioritet och de har investerat mycket i det sedan start.

 •  StarLeaf är säkert från skadliga angripare som avlyssnar meddelanden eller får åtkomst till mötessessioner eftersom de verkställer kryptering.
 • De äger och hanterar sin egen tjänst, så de är inte utsatta för potentiella säkerhets- eller tillförlitlighetsproblem i tredjepartstjänster.
 •  StarLeaf produktutveckling och teknik utförs helt och hållet internt i Storbritannien.
 •  De delar inte användardata med andra organisationer som Facebook.

Fokuset på säkerhet har gjort det möjligt för StarLeaf att uppnå och upprätthålla den internationellt erkända ISO / IEC 27001 säkerhetscertifieringen, som visar deras engagemang för de högsta operativa standarderna för människor, processer och IT-system.

Vi erbjuder nu en unik möjlighet för er att ladda ner Starleafs molnlicens kostnadsfritt.

I licensen ingår följande:

 • Obegränsade direktsamtal (one-to-one)
 • Obegränsat antal videomöten upp till 45 minuter
 • Obegränsad användning av chat

Klicka här för att ladda ner licensen. Vill du veta om tjänsten innan du laddar ner licensen? Kontakta oss på info@adestia.se eller på 08-400 295 00. Du kan också nå oss via vårt kontaktformulär.

Varför välja egen videoplattform?

 • Enkelt, anslutning med en knapptryckning
 • En leverantör som tar helhetsansvar för hela lösningen
 • Hög säkerhet
 • Bäst ljud- och bildkvalité

Kontakta oss via vårt kontaktformulär så återkommer vi med kostnadsförslag till er. Ni kan också nå oss på info@adestia.se eller ring oss på 08-400 295 00.