Videokonferens

Hybrid – välj din egen videoplattform

Med en hybridlösning har ni ett videokonferenssystem i ert mötesrum, där ni väljer plattformen Teams eller Zoom. Denna lösning passar er som redan valt en videoplattform men med krav på utmärk ljud-och bildkvalitet i ett videomöte. Ni kan givetvis funktionshyra denna videolösning, vilket innebär att all service och support av hårdvaran ingår under hela hyresperioden till en fast månadskostnad.

Adestia logo

Vi rekommenderar videokonferenssystemet HP Slice G2 (Windows 10) för denna lösning. HP är en stabil PC-leverantör och har en lång erfarenhet av att utveckla dessa typer av produkter. I beställningsförfarande bestämmer ni vilken plattform ni kommer att vilja ringa inom. Med HP Slice G2 blir videokonferensen ännu enklare med smarta och användarvänliga funktioner.  För delning av den bärbara datorn ansluts en hdmi-kabel och presentation delas per automatik på skärm. För ett ultimat videomöte med bra ljud- och bildkvalitet kombinerar vi videosystemet med Poly Studio. Poly Studio är en soundbar med inbyggd kamera med en mängd smarta funktioner som förenklar videoanvändandet. Nedan har vi listat några exempel:

    • Aucustic fence – blockerar automatiskt ljud från specifika områden. Optimal funktion för er med många öppna ytor. Kika hur det fungerar här.
    • Noice block – blockerar automatiskt distraherande ljud. Kika på hur det fungerar här.
    • Speaker tracking –  Kameran zoomar in på den som talar – perfekt för klassrum. Kika på hur det fungerar här.

Som vanligt rekommenderar vi bara användarvänliga och driftsäkra system.

Ladda ner vårt produktblad Hyrbid för att läsa ner.

Varför välja Hybrid?

  • Ni kommer endast att ha samtal inom förvald plattform
  • Redan valt en videoplattform
  • Användarvänligt, anslutning med ett knapptryck på touchpanel

Kontakta oss via vårt kontaktformulär så återkommer vi med kostnadsförslag till er. Ni kan också nå oss på info@adestia.se eller ring oss på 08-400 295 00.