Videokonferens2018-05-21T14:02:11+00:00
Videokonferens

Stanna på kontoret. Och gör en insats för miljön.

Trenden inom videokonferens är att alltfler tjänster blir molnbaserade. Fördelen är att man har åtkomst till sina tjänster när som helst, var som helst och från vilken enhet som helst. Från kontorets konferensrum eller från en smartphone, surfplatta eller PC hemifrån.Men det är viktigt att dessa lösningar är lätta att använda. Undersökningar visar att det i genomsnitt tar 12 minuter att starta en videokonferens. Anledningen är krångliga system eller att tekniken strular.

Vi erbjuder videokonferenslösningar (mobila, personliga och system för konferensrum) som utnyttjar teknikens möjligheter men är lika enkla att använda som en telefon. Funktionalitet före teknisk komplexitet.

Användarvänlighet är ett fokusområde du som användare ser direkt. Säkerhet är ett annat du helst inte ska märka av. Som med all dataöverföring är det viktigt att skydda sin information för obehörig åtkomst. Vår lösning är att rekommendera videokonferenslösningar från StarLeaf. De använder, till skillnad från många andra leverantörer, Secure Sockets Layer (SSL)-protokollet för att skydda data vid överföring. Detta är samma krypteringslösning som används av många banker.

Att StarLeaf dessutom utvecklar väldigt användarvänliga videokonferenssystem (exempelvis helt kompatibla med Skype for Business) med många innovativa funktioner och har ett brett utbud lösningar som passar såväl det lilla som stora företaget gjorde valet av dem som partner än mer lättare.

Videokonferenser gör det enklare att mötas utan resorna. Ingen restid, inga reskostnader och bättre för miljön. Alla kollegor, oavsett var de befinner sig i världen, endast några knapptryckningar bort samtidigt som du gör en insats för miljön och är hemma till middagen.

Adestia rekommenderar

Starleaf Cloud GTmini

Starleaf Cloud GTmini

Ett videokonferenssystem för små till stora konferensrum.
Starleaf videoklient i obegränsat antal till PC/Mac, Tablets och Smartphones ingår med obegränsat punkt till punkt samtal.
H323 med gratis kompabilitet direkt mot Skype for Business utan att blanda in bryggor.

 

Pris från: 1150kr/mån

Vill du veta mer?

Kontakta oss