Mötesrumsteknik

Ordning och reda med rätt funktion. Och snyggt.

Trenden inom mötesrumsteknik är att ljud och bild blir alltmer viktigt på kontor och i konferensrum. Skärmar blir större och större och den trådlösa tekniken växer kraftigt. Och allt ska vara snyggt. Användarvänlighet och driftsäkerhet står i fokus tillsammans med design. Funktionellt och snyggt ska det vara.

Vi har sedan 2009 gjort över 600 installationer inom mötesrumsteknik. Vi har stor erfarenhet av att planera, projektleda och installera små och stora lösningar för kontor och konferensrum. Vi erbjuder rådgivning och kan samordna kontakter med arkitekter och andra leverantörer och inte minst viktigt, vi erbjuder all utrustning från projektorer och skärmar till skrivtavlor och möbler.

Är det något våra erfarenheter visar så är det att det lönar sig att jobba med användaren i fokus, inte tekniken. Våra lösningar ska vara enkla att använda och fungera på ett säkert sätt. De styrsystem vi rekommenderar är lättförståeliga och enkla att hantera. Alla ska exempelvis kunna styra tekniken i ett konferensrum. Vid leverans erbjuder vi utbildningar där vi går vi igenom alla teknik. Dokumentation och lathund som beskriver de vanligaste funktionerna ingår alltid. Men ett kontor eller konferensrum ska även vara representativt och trivsamt att vistas i. Därför är våra installationer snygga och rena med produkter som erbjuder modern och stilren design.

Våra kunder ser fram emot att komma till jobbet.

Adestia rekommenderar

Clickshare trådlös bild- och ljudöverföring

Clickshare trådlös bild- och ljudöverföring

Clickshare är lösningen för dig om du är trött på kabelhärvor, adaptrar som försvinner eller fel anslutningar på datorn. Koppla enkelt in clickshare-knappen i din bärbara dator och klicka för att få innehållet till en skärm. En väldigt driftsäker och enkel lösning till ert mötesrum!

Är du nyfiken på hur det fungerar med trådlösa presentation?

Kom till vårt showroom i Solna så visar vi! Eller boka ett videomöte med oss för en första konsultation. Ni når oss på 08-400 295 00 eller e-post info@adestia.se

Vill du veta mer?

Effektivisera era möten!

Premiär för GoGet One, ni hittar den först hos Adestia!

Med slimmad design och vit ram är GoGet One den snyggaste rumsbokningsskärmen på marknaden och ni hittar den först hos Adestia! Med bokningsskärmar från GoGet får ni full kontroll på era mötesbokningar. Undvik missförstånd och dubbelbokningar. Ni får en effektiv mötesplanering, som i sin tur leder till såväl kostnads- som tidsbesparingar.

Vill du veta mer? Kontakta oss via nedan formulär eller ladda ner vårt produktblad!

Smartsign Informationsskärmar

Smartsign Informationsskärmar

Smartsign är en molnbaserad lösning vilket gör det enkelt att komma åt skärmarna. Funktionen ligger i molnet, tjänsten uppdateras men nya smart funktioner löpande. Smartsign har även lanserat en mobilapp där du lätt och smidigt kan skicka ut information till dina kollegor.

Vill du veta mer? 

Evoko rumsbokningsskärmar

Evoko rumsbokningsskärmar

30% av alla inbokade möten blir aldrig av och många bokar inte av konferensrummet. Är det ledigt eller inte? Evokos bokningsskärmar förenklar för alla, de är användarvänliga och inte minst viktigt, du får kontroll hur ni nyttjar era mötesrum.

Vill du veta mer?

Adapterring

Adapterring

Trött på adaptrar som inte finns eller försvinner från era konferensrum? Då är denna lösning rätt för dig. Lås fast den på HDMI-kabeln och vips har ni alla digitala anslutningar på en plats. Och det ser rent och snyggt ut också.

Sonos trådlös ljudsystem

Sonos trådlös ljudsystem

Sonos ljudsystem är väldigt uppskattade på konsumentmarknaden tack vare användarvänligheten. Det är en trådlös lösning som du styr från datorn, telefonen eller en surfplatta.