Mötesrumsteknik

Ordning och reda med rätt funktion. Och snyggt.

Trenden inom mötesrumsteknik är att ljud och bild blir alltmer viktigt på kontor och i konferensrum. Skärmar blir större och större och den trådlösa tekniken växer kraftigt. Och allt ska vara snyggt. Användarvänlighet och driftsäkerhet står i fokus tillsammans med design. Funktionellt och snyggt ska det vara.

Vi har sedan 2009 gjort över 600 installationer inom mötesrumsteknik. Vi har stor erfarenhet av att planera, projektleda och installera små och stora lösningar för kontor och konferensrum. Vi erbjuder rådgivning och kan samordna kontakter med arkitekter och andra leverantörer och inte minst viktigt, vi erbjuder all utrustning från projektorer och skärmar till skrivtavlor och möbler.

Är det något våra erfarenheter visar så är det att det lönar sig att jobba med användaren i fokus, inte tekniken. Våra lösningar ska vara enkla att använda och fungera på ett säkert sätt. De styrsystem vi rekommenderar är lättförståeliga och enkla att hantera. Alla ska exempelvis kunna styra tekniken i ett konferensrum. Vid leverans erbjuder vi utbildningar där vi går vi igenom alla teknik. Dokumentation och lathund som beskriver de vanligaste funktionerna ingår alltid. Men ett kontor eller konferensrum ska även vara representativt och trivsamt att vistas i. Därför är våra installationer snygga och rena med produkter som erbjuder modern och stilren design.

Våra kunder ser fram emot att komma till jobbet.

Adestia rekommenderar

Effektivisera era möten!

Nyttjandegrad av mötesrummen, hos Advokatfirman Törngren & Magnell

Gör som många andra av våra kunder och få insikt i hur mycket era mötesrum används med Gogets rumsbokningsskämar. I vårt referenscase kan ni läsa om hur vi hjälpte vår kund Advokatfirman Törngren & Magnell.

För att veta mer om tjänsten, boka ett videomöte med oss för en första konsultation.

Ni når oss på 08-400 295 00 eller e-post info@adestia.se. Det går också bra att kontakta oss via vårt kontaktformulär så återkommer vi till er!

För att veta mer om vilka paramaterar som kan ses per rum, ladda ner vårt produktblad GoGet Nyttjandegrad av mötesrummen.

En digital whiteboard som gör det möjligt att jobba smartare!

Med sina smarta funktioner kan Samsung Flip underlätta för moderna möten. Skärmen är en digital whiteboard med UHD-skärm på 85″. Flipen är användarvänlig och har både penn- och penselläge, med många anslutningsmöjligheter och en mängd praktiska funktioner. Med en Samsung Flip 85″ kan ni ersätta projektorer, blädderblock och whiteboards i era konferensrum och konferensutrymmen. Ladda ner vårt produktblad Digitalt Blädderblock för att läsa mer!

Är du nyfiken på hur det fungerar? Boka ett videomöte med oss för en första konsultation. Ni når oss på          08-400 295 00 eller e-post info@adestia.se. Det går också bra att kontakta oss via vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig!

Effektivisera era möten!

Uppdaterade mötesrum med Clickshare

Anslut konferensknappen i din bärbara dator och på några sekunder har du omedelbar tillgång till trådlös presentation, interaktiv delning och funktionsrikt samarbete. Låt din presentation börja!
Ladda ner vårt produktblad Clickshare Conference för mer information.

Är du nyfiken på hur det fungerar? Boka ett videomöte med oss för en första konsultation. Ni når oss på          08-400 295 00 eller e-post info@adestia.se. Det går också bra att kontakta oss via vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig!

Effektivisera era möten!

GoGet One, den vita rumsbokningsskärmen!

Med slimmad och stilfull design är GoGet One den snyggaste rumsbokningsskärmen på marknaden! Med bokningsskärmar från GoGet får ni full kontroll på era mötesbokningar. Undvik missförstånd och dubbelbokningar. Ni får en effektiv mötesplanering, som i sin tur leder till såväl kostnads- som tidsbesparingar.  Adestia tar helhetsansvar för lösningen, både när det gäller mjukvara och hårdvara.

Är du nyfiken på hur GoGet fungerar? Boka ett videomöte med oss för en första konsultation. Ni når oss på 08-400 295 00 eller e-post info@adestia.se. Det går också bra att kontakta oss via vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig.

Ladda ner vårt produktblad GoGet Rumsbokningsskärm för att läsa mer.

Effektivisera era möten!

Digitalisera entréer med skärmar från Samsung!

Genom att använda skärmar i entrén kan ni underlätta och effektivisera bolagets kommunikation med såväl hyresgäster som besökare. Det ger ett modernt intryck och ni kan snabbt sända ut relevanta meddelanden och information via skärmen.

Ladda ner referenscaset för att kunna läsa hur vår kund Atrium Ljungberg digitaliserade sina entréer.

Vill du veta hur vi kan hjälpa er vidare? Boka ett videomöte med oss för en första konsultation. Du når oss på 08-400 295 00 eller e-post info@adestia.se. Det går också bra att kontakta oss via vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig.

Headset från Jabra

För att ditt videomöte ska hålla så god kvalité som möjligt är det viktigt med ett bra headset. Därför rekommenderar vi hedset från Jabra från deras nya Evolve2-serie.  Det är bekväma hedset med mycket god ljudkvalité och bra mikrofon. Ladda ner vårt produktblad Jabra Evolve2 för läsa mer om nya serien och vilket headset som passar dig bäst!

Kontakta oss via vårt kontaktformulär för att få prisförslag.

För att veta mer om Jabras produkter kan du även nå oss på info@adestia.se eller 08-400 295 00.

Webbkamera från Huddly

Huddly IQ är idealisk lämpad kamera för de mindre mötesrummen. Med HD ultral vidvinkelvideo gör det att du ser skarp och professionell ut. 150 ° vidvinkellins och studiokvalitet med ett inbyggt mikrofonsystem. Vill du veta mer om Huddly IQ? Ladda ner vårt produktblad Huddly IQ .

Kontakta oss via vårt kontaktformulär för att få prisförslag.

För att veta mer om Huddlys webbkameror kan du även nå oss på info@adestia.se eller 08-400 295 00.

Desktop från Samsung

Nya Samsung Space Desktop ger dig en  revolutionerande ny upplevelse. När du inte använder skärmen trycker du den tillbaka mot väggen och frigöra utrymmet på skrivbordet som en gång var upptaget av bildskärmen. När det är dags att använda skärmen igen, drar helt enkelt Space-skärmen mot dig och justera till önskad visningsposition. Ladda gärna ner vårt produktblad Samsung Space desktop för att veta mer.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär för att få prisförslag.

För att veta mer om Samsungs desktops kan du även nå oss på info@adestia.se eller 08-400 295 00.

Curved desktop med inbyggd usb-hub från Samsung

Den breda och svängda skärmen är idealisk för dig som vanligtvis jobbar med dubbla skärmar. Med sin ultrabreda skärm kan du uppleva verkligt sömlös multitasking med en bildskärm. Dessutom med inbyggd usb-hub, du kan enkelt koppla in din dator direkt till skärmen via usb. Med denna funktion slipper ni helt usb-dockor.

Vill du veta mer? Ladda ner vårt produktblad Samsung Curved desktop  Du kan också kontakta oss på info@adestia.se eller ring oss på 08-400 295 00.

Det går också bra att kontakta oss vi vårt kontaktformulär för att få prisförslag.

Användarvänliga GoGet Booking Kiosk Pro är här!

Adestia presenterar tillsammans med GoGet kontorets nya mittpunkt – GoGet Booking Kiosk Pro. Ett nytt och användarvänligt sätt att boka dina möten, från en och samma enhet – direkt i receptionen. Med GoGets bokningsstation gör vi din arbetsplats smartare.

Vill du veta mer? Boka ett videomöte med oss för en första konsultation. Ni når oss på 08-400 295 00 eller e-post info@adestia.se. Det går också bra att kontakta oss via vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig.

Ladda ner vårt produktblad GoGet Booking Kiosk Pro för att läsa mer.

Smartsign Informationsskärmar

Smartsign Informationsskärmar

Smartsign är en molnbaserad lösning vilket gör det enkelt att komma åt skärmarna. Funktionen ligger i molnet, tjänsten uppdateras men nya smart funktioner löpande. Smartsign har även lanserat en mobilapp där du lätt och smidigt kan skicka ut information till dina kollegor.

Vill du veta mer? 

Engagera din publik med den mjuka mikrofonen – Catchbox!

Catchbox är en vadderad trådlös mikrofon som du enkelt kan kasta till dina åhörare. Du kan givetvis bestämma färg och ha egen logga på din catchbox. Kasta runt mikrofonen i publiken – ett roligare och snabbare sätt att låta alla komma till tals!

Vill du veta mer? Ni når oss på 08-400 295 00 eller e-post info@adestia.se. Det går också bra att kontakta oss via vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig.

Ladda ner vårt produktblad Catchbox för att läsa mer.

Samsung Flip – ett digitalt blädderblock!

Med sina smarta uppkopplade funktioner kan Samsung Flip underlätta för moderna möten. Det är ett digitalt blädderblock med 4k-datorskärm på 55 tum.

Vill du veta mer? Ni når oss på 08-400 295 00 eller e-post info@adestia.se. Det går också bra att kontakta oss via vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig.

Ladda ner vårt produktblad Samsung Flip för läsa mer.