Mötesrumsteknik

Ordning och reda med rätt funktion. Och snyggt.

Trenden inom mötesrumsteknik är att ljud och bild blir alltmer viktigt på kontor och i konferensrum. Skärmar blir större och större och den trådlösa tekniken växer kraftigt. Och allt ska vara snyggt. Användarvänlighet och driftsäkerhet står i fokus tillsammans med design. Funktionellt och snyggt ska det vara.

Vi har sedan 2009 gjort över 700 installationer inom mötesrumsteknik. Vi har stor erfarenhet av att planera, projektleda och installera små och stora lösningar för kontor och konferensrum. Vi erbjuder rådgivning och kan samordna kontakter med arkitekter och andra leverantörer och inte minst viktigt, vi erbjuder all utrustning från projektorer och skärmar till skrivtavlor och möbler.

Är det något våra erfarenheter visar så är det att det lönar sig att jobba med användaren i fokus, inte tekniken. Våra lösningar ska vara enkla att använda och fungera på ett säkert sätt. De styrsystem vi rekommenderar är lättförståeliga och enkla att hantera. Alla ska exempelvis kunna styra tekniken i ett konferensrum. Vid leverans erbjuder vi utbildningar där vi går vi igenom alla teknik. Dokumentation och lathund som beskriver de vanligaste funktionerna ingår alltid. Men ett kontor eller konferensrum ska även vara representativt och trivsamt att vistas i. Därför är våra installationer snygga och rena med produkter som erbjuder modern och stilren design.

Adestia rekommenderar

Effektivisera era möten!

Sprid era budskap snabbt, enkelt och effektivt

PLAYipp den molnbaserade lösningen för digitala informationsskärmar. Snabbt, enkelt och effektivt sprids era nyheter, budskap och viktig information till hela er
verksamhet. Ni uppdaterar enkelt i den molnbaserade plattformen och information på skärmarna skjuts ut direkt. Med PLAYipps app säkerställer ni även er internkommunikation.

För att läsa om nyckelfunktioner och om hur det fungerar, ladda ner vårt produktblad Playipp Digital Signage.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär för demo och prisinformation så återkommer vi till er!

Effektivisera era möten!

Professionell och välkomnande besökshantering med EasyVisit.

EasyVisit är ett modernt, användarvänligt- och flexibelt besökssystem som hanterar era besökare samtidigt som systemet hjälper till att höja er visuella säkerhet- och skapa ett förtroendeingivande intryck för era besökare.

För att läsa om nyckelfunktioner och om hur det fungerar, ladda ner vårt produktblad EasyVisit Besökshantering.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär för demo och prisinformation så återkommer vi till er!

Effektivisera era möten!

Nyttjandegrad av mötesrummen, hos Advokatfirman Törngren & Magnell

Gör som många andra av våra kunder och få insikt i hur mycket era mötesrum används med Gogets rumsbokningsskämar. I vårt referenscase kan ni läsa om hur vi hjälpte vår kund Advokatfirman Törngren & Magnell.

För att veta mer om tjänsten, boka ett videomöte med oss för en första konsultation.

Ni når oss på 08-400 295 00 eller e-post info@adestia.se. Det går också bra att kontakta oss via vårt kontaktformulär så återkommer vi till er!

För att veta mer om vilka paramaterar som kan ses per rum, ladda ner vårt produktblad GoGet Nyttjandegrad av mötesrummen.

En digital whiteboard som gör det möjligt att jobba smartare!

Med sina smarta funktioner kan Samsung Flip underlätta för moderna möten. Skärmen är en digital whiteboard med UHD-skärm på 85″. Flipen är användarvänlig och har både penn- och penselläge, med många anslutningsmöjligheter och en mängd praktiska funktioner. Med en Samsung Flip 85″ kan ni ersätta projektorer, blädderblock och whiteboards i era konferensrum och konferensutrymmen. Ladda ner vårt produktblad Digitalt Blädderblock för att läsa mer!

Är du nyfiken på hur det fungerar? Boka ett videomöte med oss för en första konsultation. Ni når oss på          08-400 295 00 eller e-post info@adestia.se. Det går också bra att kontakta oss via vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig!

Effektivisera era möten!

Uppdaterade mötesrum med Clickshare

Anslut konferensknappen i din bärbara dator och på några sekunder har du omedelbar tillgång till trådlös presentation, interaktiv delning och funktionsrikt samarbete. Låt din presentation börja!
Ladda ner vårt produktblad Clickshare Conference för mer information.

Är du nyfiken på hur det fungerar? Boka ett videomöte med oss för en första konsultation. Ni når oss på          08-400 295 00 eller e-post info@adestia.se. Det går också bra att kontakta oss via vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig!

Effektivisera era möten!

GoGet One, den vita rumsbokningsskärmen!

Med slimmad och stilfull design är GoGet One den snyggaste rumsbokningsskärmen på marknaden! Med bokningsskärmar från GoGet får ni full kontroll på era mötesbokningar. Undvik missförstånd och dubbelbokningar. Ni får en effektiv mötesplanering, som i sin tur leder till såväl kostnads- som tidsbesparingar.  Adestia tar helhetsansvar för lösningen, både när det gäller mjukvara och hårdvara.

Är du nyfiken på hur GoGet fungerar? Boka ett videomöte med oss för en första konsultation. Ni når oss på 08-400 295 00 eller e-post info@adestia.se. Det går också bra att kontakta oss via vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig.

Ladda ner vårt produktblad GoGet Rumsbokningsskärm för att läsa mer.

Effektivisera era möten!

Digitalisera entréer med skärmar från Samsung!

Genom att använda skärmar i entrén kan ni underlätta och effektivisera bolagets kommunikation med såväl hyresgäster som besökare. Det ger ett modernt intryck och ni kan snabbt sända ut relevanta meddelanden och information via skärmen.

Ladda ner referenscaset för att kunna läsa hur vår kund Atrium Ljungberg digitaliserade sina entréer.

Vill du veta hur vi kan hjälpa er vidare? Boka ett videomöte med oss för en första konsultation. Du når oss på 08-400 295 00 eller e-post info@adestia.se. Det går också bra att kontakta oss via vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig.

Användarvänliga GoGet Booking Kiosk Pro är här!

Adestia presenterar tillsammans med GoGet kontorets nya mittpunkt – GoGet Booking Kiosk Pro. Ett nytt och användarvänligt sätt att boka dina möten, från en och samma enhet – direkt i receptionen. Med GoGets bokningsstation gör vi din arbetsplats smartare.

Vill du veta mer? Boka ett videomöte med oss för en första konsultation. Ni når oss på 08-400 295 00 eller e-post info@adestia.se. Det går också bra att kontakta oss via vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig.

Ladda ner vårt produktblad GoGet Booking Kiosk Pro för att läsa mer.

Smartsign Informationsskärmar

Smartsign Informationsskärmar

Smartsign är en molnbaserad lösning vilket gör det enkelt att komma åt skärmarna. Funktionen ligger i molnet, tjänsten uppdateras men nya smart funktioner löpande. Smartsign har även lanserat en mobilapp där du lätt och smidigt kan skicka ut information till dina kollegor.

Vill du veta mer? 

Engagera din publik med den mjuka mikrofonen – Catchbox!

Catchbox är en vadderad trådlös mikrofon som du enkelt kan kasta till dina åhörare. Du kan givetvis bestämma färg och ha egen logga på din catchbox. Kasta runt mikrofonen i publiken – ett roligare och snabbare sätt att låta alla komma till tals!

Vill du veta mer? Ni når oss på 08-400 295 00 eller e-post info@adestia.se. Det går också bra att kontakta oss via vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig.

Ladda ner vårt produktblad Catchbox för att läsa mer.

Samsung Flip – ett digitalt blädderblock!

Med sina smarta uppkopplade funktioner kan Samsung Flip underlätta för moderna möten. Det är ett digitalt blädderblock med 4k-datorskärm på 55 tum.

Vill du veta mer? Ni når oss på 08-400 295 00 eller e-post info@adestia.se. Det går också bra att kontakta oss via vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig.

Ladda ner vårt produktblad Samsung Flip för läsa mer.